Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέος «πονοκέφαλος» για τον Τραμπ με Playmate
ΚΟΣΜΟΣ

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Τραμπ με Playmate

Σάλος έχει ξεσπάσει, κατόπιν νέου δημοσιεύματος, όσο αφορά στη συμφωνία του Ντόναλντ Τραμπ να δωροδοκήσουν μοντέλο του Playboy. Φαίνεται πως ο επί χρόνια προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Μάικλ Κόεν, είχε ηχογραφήσει κρυφά μια συνομιλία του με τον πελάτη του, πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, στην οποία συζήτησαν την καταβολή χρημάτων σε ένα πρώην […]

Σάλος έχει ξεσπάσει, κατόπιν νέου δημοσιεύματος, όσο αφορά στη συμφωνία του Ντόναλντ Τραμπ να δωροδοκήσουν μοντέλο του Playboy.

Φαίνεται πως ο επί χρόνια προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Μάικλ Κόεν, είχε ηχογραφήσει κρυφά μια συνομιλία του με τον πελάτη του, πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, στην οποία συζήτησαν την καταβολή χρημάτων σε ένα πρώην μοντέλο του περιοδικού Playboy που υποστήριζε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον μεγιστάνα.

Το Μαυροβούνιο τα «βάζει» με τον Τραμπ – Τι απαντά

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται δικηγόρους και άλλες πηγές, το FBI κατέσχεσε αυτό το ηχογραφημένο υλικό φέτος, κατά την έρευνα που διενήργησαν ομοσπονδιακοί πράκτορες στο γραφείο του Κόεν.

Έρευνα σε βάρος του δικηγόρου με την υποψία της συμμετοχής του σε τραπεζική απάτη και φοροδιαφυγή έχουν ξεκινήσει οι αρμόδιες Αρχές. Πάντως, οι εκπρόσωποι του Κόεν και ο δικηγόρος του Τραμπ δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Reuters να σχολιάσουν αυτές τις πληροφορίες.

Τέλος τα «παιχνίδια» Τραμπ – Πούτιν: Συνέλαβαν Ρωσίδα κατάσκοπο

Στον αντίποδα, ο δικηγόρος του Τραμπ δήλωσε στην εφημερίδα ότι συζητήθηκε η καταβολή χρημάτων με τον Κόεν αλλά τελικά αυτές οι πληρωμές δεν έγιναν ποτέ.

Να σημειωθεί πως η ηχογράφηση έχει διάρκεια μικρότερη των δύο λεπτών και αποδεικνύει ότι ο πρόεδρος δεν έκανε κάτι κατακριτέο.

Επίσης, θυμίζουμε, πως αν και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, η πρώην playmate, Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, ισχυρίζεται ότι σύναψε ερωτικό δεσμό με εκείνον το 2006, λίγο μετά τη γέννηση του μικρότερου γιου του, Μπάρον.

Στην Ευρώπη η κόρη του Τραμπ: «Λιώμα», την κρατούσαν να μην καταρρεύσει (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις