Έκτακτη σύσκεψη – Νεκροί από βομβαρδισμούς

ΚΟΣΜΟΣ

Έκτακτη σύσκεψη – Νεκροί από βομβαρδισμούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα (20/7) Παρασκευή στη Γάζα, με αποτέλεσμα ο Βενιαμίν Νετανιάχου να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη. Από τους τέσσερις νεκρούς, οι τρεις ήταν «μαχητές» της Χαμάς. Ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε σφοδρούς βομβαρδισμούς στον παλαιστινιακό θύλακα. Πρόκειται για αντίποινα για τα «πυρά» εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα. Νέοι βομβαρδισμοί με 17 νεκρούς – Φόβος για νέα κρίση […]

20.07.2018 | 22:34

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα (20/7) Παρασκευή στη Γάζα, με αποτέλεσμα ο Βενιαμίν Νετανιάχου να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη.

Από τους τέσσερις νεκρούς, οι τρεις ήταν «μαχητές» της Χαμάς. Ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε σφοδρούς βομβαρδισμούς στον παλαιστινιακό θύλακα. Πρόκειται για αντίποινα για τα «πυρά» εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα.

Νέοι βομβαρδισμοί με 17 νεκρούς – Φόβος για νέα κρίση

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν κοντά στο Χαν Γιουνές, ένας άλλος σκοτώθηκε στη Ράφα και ο τέταρτος σκοτώθηκε κοντά στα σύνορα, στα ανατολικά της πόλης της Γάζας.

Όπως ανέφερε ο στρατός, μαχητικά αεροσκάφη και άρματα μάχης βομβάρδισαν «στρατιωτικούς στόχους σε όλη τη λωρίδα της Γάζας».

Έτσι, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας, όπως ανέφεραν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Πάντως, ο εκπρόσωπός του δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία.

Μακελειό – «Υστερικές» επιθέσεις των δυνάμεων του Άσαντ

Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Μέση Ανατολή Νικολάι Μλαντένοφ κάλεσε το Ισραήλ και τη Χαμάς να αποφύγουν την κλιμάκωση της βίας.

Exit mobile version