Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Conde Nast Traveller: Η Ελλάδα στις 10 ομορφότερες χώρες του κόσμου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Conde Nast Traveller: Η Ελλάδα στις 10 ομορφότερες χώρες του κόσμου (vid)

Τις 10 πιο όμορφες χώρες του πλανήτη παρουσιάζει για άλλη μία φορά το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό «Conde Nast Traveller» και δεν αποτελεί έκπληξη πως μία από αυτές είναι και η Ελλάδα. Εκτός από την χώρα μας, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Κροατία, Νορβηγία, Κόστα Ρίκα, Φιλιππίνες, Τανζανία, Νότια Αφρική, Χιλή, Μαρόκο και Μαλαισία. Ήρθαν στην Ελλάδα […]

Τις 10 πιο όμορφες χώρες του πλανήτη παρουσιάζει για άλλη μία φορά το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό «Conde Nast Traveller» και δεν αποτελεί έκπληξη πως μία από αυτές είναι και η Ελλάδα.

Εκτός από την χώρα μας, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Κροατία, Νορβηγία, Κόστα Ρίκα, Φιλιππίνες, Τανζανία, Νότια Αφρική, Χιλή, Μαρόκο και Μαλαισία.

Ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές και έκαναν την… τύχη τους!

Όσο για την Ελλάδα; «Μπορείτε να περπατήσετε μέσα από καταρράκτες και σπηλιές στο εθνικό πάρκο αυτής της χώρας. Τα φιόρδ της χώρας αυτής είναι από τα πιο γραφικά μέρη της Γης. Τα πάνω από 6.000 νησιά της χώρας αυτής προσφέρουν εξαίσια πανοραμική θέα. Η χώρα αυτή φιλοξενεί περισσότερα από 4 εκατομμύρια άγρια ζώα, ενώ μια άλλη χώρα έχει πάνω από 9.000 είδη φυτών και σχεδόν 300 είδη θηλαστικών. Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στούντιο στον κόσμο βρίσκεται στην χώρα αυτή» αναφέρει το Conde Nast στο βίντεο που παρουσιάζει τις 10 πιο όμορφες χώρες του κόσμου.

Έκαναν «διακοπές» 30 λεπτών στην Ελλάδα!

«Χαλαρώστε στις παραλίες της Ζακύνθου δίπλα στα απόκρημνα βράχια ή ταξιδέψτε στα βουνά της Ηπείρου» αναφέρει το περιοδικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις