Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φωτιά σε χειρουργείο την ώρα επέμβασης
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε χειρουργείο την ώρα επέμβασης

Αναστάτωση προκλήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όταν κατά τη διάρκεια επέμβασης, ξέσπασε φωτιά σε χειρουργείο. Όπως αναφέρει το cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 13:00, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο χειρουργείο εξαιτίας ενός προβολέα που βραχυκύκλωσε. Τρόμος! Ένοπλη ληστεία μέσα σε νοσοκομείο Άμεσα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έβγαλαν μετέφεραν σε ασφαλές σημείο τον ασθενή […]

Αναστάτωση προκλήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όταν κατά τη διάρκεια επέμβασης, ξέσπασε φωτιά σε χειρουργείο.

Όπως αναφέρει το cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 13:00, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο χειρουργείο εξαιτίας ενός προβολέα που βραχυκύκλωσε.

Τρόμος! Ένοπλη ληστεία μέσα σε νοσοκομείο

Άμεσα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έβγαλαν μετέφεραν σε ασφαλές σημείο τον ασθενή και η φωτιά κατασβέστηκε χωρίς να επεκταθεί.

«Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς και λήφθηκαν όλα τα μέτρα. Υπήρξε κάποιο βραχυκύκλωμα το οποίο αντιμετωπίστηκε άμεσα. Το προσωπικό ανταποκρίθηκε πολύ καλά στο συγκεκριμένο περιστατικό», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Τασσόπουλος.

Ήρθε από την Βουλγαρία και έβαλε φωτιά σε δασική έκταση

«Δεν θα γίνουν χειρουργεία σήμερα στην συγκεκριμένη αίθουσα. Οι μικρές ζημιές που σημειώθηκαν θα αντιμετωπιστούν και άμεσα πάλι η αίθουσα θα μπορεί να λειτουργήσει», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις