Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Περίεργη εξαφάνιση – Αγνοείται εδώ και μήνες
ΕΛΛΑΔΑ

Περίεργη εξαφάνιση – Αγνοείται εδώ και μήνες

Παράξενη είναι η υπόθεση εξαφάνισης ενός άνδρα οποίος έφυγε πριν από τρεις μήνες για το Άγιον Όρος και από τότε αγνοείται. Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης έχει κινητοποιήσει την ΕΛΑΣ., καθώς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένας 26χρονος εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Πατρών και δήλωσε ότι ο 63χρονος πατέρας του έχει να δώσει σημεία ζωής για περισσότερο […]

Παράξενη είναι η υπόθεση εξαφάνισης ενός άνδρα οποίος έφυγε πριν από τρεις μήνες για το Άγιον Όρος και από τότε αγνοείται.

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης έχει κινητοποιήσει την ΕΛΑΣ., καθώς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένας 26χρονος εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Πατρών και δήλωσε ότι ο 63χρονος πατέρας του έχει να δώσει σημεία ζωής για περισσότερο από τρεις μήνες, από τότε που πήγε να επισκεφθεί το Άγιον Όρος.

Φρικτή υπόθεση κακοποίησης – Βούρκωσε ο εισαγγελέας

Σύμφωνα με την Espresso, ο 63χρονος είχε ετοιμάσει τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι του στην Πάτρα στις 31 Μαρτίου. Το επόμενο διάστημα υπήρχε επικοινωνία του ίδιου από το Άγιον Όρος με την οικογένειά του.

Ωστόσο, από τα μέσα Ιουνίου αραίωσε, μέχρι που διακόπηκε. Οι δικοί του θεώρησαν ότι η σιωπή του οφειλόταν στο ότι ήθελε να βρει λίγη ηρεμία δίπλα στους γέροντες, αλλά όταν τον αναζήτησαν μέσω του γραφείου διαμονητηρίων και προσκηνυτών έπαθαν σοκ με αυτό που έμαθαν.

Λαχτάρα εν πλω για 245 επιβάτες

Ο 63χρονος είχε αναχωρήσει από το Άγιον Όρος στα τέλη Μαΐου, οπότε ακόμη και στις τελευταίες φορές που μίλησαν μαζί του δεν ήταν εκεί που τους έλεγε. Αναστατωμένος ο γιος του από τη διαπίστωση απευθύνθηκε στην Αστυνομία, η οποία έχει στείλει σήμα στα τμήματα όλης της χώρας.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι η απουσία οποιουδήποτε στοιχείου που να οδηγεί στα ίχνη του. Αν δεν υπάρξει κάποιο νέο του ή κάποια σοβαρή μαρτυρία για την τύχη του, η οικογένειά του θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του μέσω silver alert, κάτι που προς το παρόν δεν επιθυμεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις