Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο επικήδειος των αδερφών Κόκκαλη: “Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα”
ΕΛΛΑΔΑ

Ο επικήδειος των αδερφών Κόκκαλη: “Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα”

Όσα ακούστηκαν στον επικήδειο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, σπαράζουν καρδιές. Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη (photos) Τα αδέλφια του, Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης συγκλόνισαν τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον μικρότερο γιο της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη, που έφυγε σε ηλικία 34 ετών στις […]

Όσα ακούστηκαν στον επικήδειο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, σπαράζουν καρδιές.

Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη (photos)

Τα αδέλφια του, Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης συγκλόνισαν τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον μικρότερο γιο της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη, που έφυγε σε ηλικία 34 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες:

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελο σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχτηκε σε έναν άντρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο.

Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ένας αφόρητος πόνος μας πνιγεί. Ξέρουμε ότι θέλεις από μας να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη τα αδέρφια σου».

Η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις