Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηθοποιός δηλώνει η 55χρονη που χαράκωνε μωρά – Τι λέει ο σύζυγος
ΕΛΛΑΔΑ

Ηθοποιός δηλώνει η 55χρονη που χαράκωνε μωρά – Τι λέει ο σύζυγος

Το κατώφλι του δικαστηρίου θα περάσει σήμερα η 55χρονη που συνελήφθη να χαρακώνει μωρά σε mall των Νοτίων Προαστίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η 55χρονη είναι παντρεμένη, έχει δύο ενήλικα παιδιά και η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι ηθοποιός. Ο σύζυγός της, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικοινώνησε με τον […]

Το κατώφλι του δικαστηρίου θα περάσει σήμερα η 55χρονη που συνελήφθη να χαρακώνει μωρά σε mall των Νοτίων Προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η 55χρονη είναι παντρεμένη, έχει δύο ενήλικα παιδιά και η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι ηθοποιός.

Ο σύζυγός της, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικοινώνησε με τον διοικητή και είπε ότι η γυναίκα του έχει χάσει τον πατέρα της πριν ένα χρόνο και από τότε αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα οι γείτονες της γυναίκας στα Άνω Λιόσια, κάνουν λόγο για διαταραγμένη προσωπικότητα.

«Φοβόμαστε για ασθένειες», λέει ο πατέρας ενός από τα μωρά- θύματα της «μάγισσας»

Η 55χρονη είχε χτυπήσει τέσσερις φορές.

Πλησίαζε μαμάδες που είχαν βρέφη στην αγκαλιά τους, με τα νύχια της έκανε πληγές στα μωρά, αυτά σφάδαζαν στο κλάμα και στη συνέχεια πήγαινε και έκανε παρατηρήσεις στις μαμάδες γιατί τα μωρά τους έκλαιγαν. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε, τις έβριζε.

Και στις τέσσερις περιπτώσεις οι μητέρες χρειάστηκαν κάποια λεπτά για να αντιληφθούν τι συνέβαινε γιατί στα καλά καθούμενα έβλεπαν τα μωρά τους να κλαίνε, δέχονταν την επίθεση της γυναίκας που τις απασχολούσε είτε κάνοντας παρατηρήσεις, είτε λέγοντάς τους άλλα πράγματα για τα μωρά του και απλά προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε!

Όταν διαπίστωναν ότι τα μωρά τους είχαν εκδορές σε χέρια και πόδια, η 55χρονη είχε προλάβει να χαθεί στο πλήθος, μέσα στο εμπορικό.  Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν πρόσφατα δυο γυναίκες αποφάσισαν να καταγγείλουν το περιστατικό και έτσι την επομένη, όταν η 55χρονη πήγε ξανά στο mall για να γδάρει και άλλο μωρό προφανώς, η αστυνομία την περίμενε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις