Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη (photos)

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, που έφυγε ξαφνικά και από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, το περασμένο Σάββατο. Από νωρίς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Αντίο, στον Σωκράτη Κόκκαλη Junior Όλοι προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους […]

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, που έφυγε ξαφνικά και από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, το περασμένο Σάββατο.

Από νωρίς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Αντίο, στον Σωκράτη Κόκκαλη Junior

Όλοι προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού.

Η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο θα γίνει κατ’ επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο, από το πρωί, η περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις