Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Τρέχουν» οι εξελίξεις – Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τρέχουν» οι εξελίξεις – Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς

Έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την ακύρωση της επίσκεψης του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 18:30 το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ρωσίας, ότι η προγραμματισμένη για το φθινόπωρο επίσκεψη του Σεργκέι Λαβρόφ στην […]

Έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την ακύρωση της επίσκεψης του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 18:30 το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ρωσίας, ότι η προγραμματισμένη για το φθινόπωρο επίσκεψη του Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα ακυρώνεται.

Την ανακοίνωση για την ακύρωση της επίσκεψης του Ρώσου ΥΠΕΞ έκανε ο πρέσβης της Μόσχας στη χώρα μας.

«Καλοδεχούμενος ο Λαβρόφ» – Δεν οπισθοχωρεί η Αθήνα

Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δήλωση του Ρώσου πρεσβευτή στην Αθήνα στο TASS . Ο Ρώσος πρεσβευτής δήλωσε ότι η χρονική στιγμή για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα το Φθινόπωρο δεν είναι πλέον η κατάλληλη.

Εξέλιξη «θρίλερ» – Ακυρώνεται η επίσκεψη Λαβρόφ στην Ελλάδα

Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε προσκαλέσει πριν από ένα μήνα τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών να επισκεφθεί την χώρα, αλλά οι σχέσεις των δυο χωρών βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο χειρότερο σημείο μετά την απέλαση δυο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε άλλους δυο με τις κατηγορίες της προσπάθειας χρηματισμού Ελλήνων αξιωματούχων για να υποκινήσουν διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας για το Σκοπιανό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις