Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μήνυμα Μητσοτάκη: «Μην εκμεταλλευτείτε την κρίση»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη: «Μην εκμεταλλευτείτε την κρίση»

Μήνυμα στην κυβέρνηση να μην προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις, έστειλε από την Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε συνέντευξη που παρέθεσε σε εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει, τόνισε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από την κυβέρνηση. Aγωνία για […]

Μήνυμα στην κυβέρνηση να μην προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις, έστειλε από την Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε σε εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει, τόνισε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από την κυβέρνηση.

Aγωνία για τις ελληνορωσικές σχέσεις – Τι συμφώνησαν Τσίπρας και Κοτζιάς

Πάντως, υποστήριξε πως αν υπήρξε παρέμβαση από τη Μόσχα, η ελληνική πλευρά θα πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά, αν και ελπίζει να μην υπάρξει περαιτέρω κρίση.

Όπως συμπλήρωσε, δεν θα πρέπει να επιδιώξουν την πολιτική εκμετάλλευση, συνδέοντας το σκεπτικό του με τις αντιδράσεις για το Σκοπιανό.

«Ο κόσμος αντιδρά επειδή η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα γιατί η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας είναι απέναντι στην συμφωνία» τόνισε, επαναλαμβάνοντας πως η ΝΔ δεν συμφωνεί με τη συμφωνία.

Η όλο νόημα απάντηση του Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθήνας (vid)

«Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία αν φτάσει στην ελληνική Βουλή. Ο κ. Ζάεφ χρησιμοποιεί το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας και έχει επενδύσει πάρα πολλά στο ζήτημα της μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας, επιβεβαιώνοντας τις ενστάσεις μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις