Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζίτζι Χαντίντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μια εμφάνιση στη Μύκονο, μια περιουσία (pics-vids)
LIFESTYLE

Τζίτζι Χαντίντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μια εμφάνιση στη Μύκονο, μια περιουσία (pics-vids)

Τζίτζι Χαντίντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στη Μύκονο, με το νησί να βρίσκεται παντού: Περιοδικά, sites, blogs και αμέτρητες ψυχαγωγικές εκπομπές, ανέλυαν την κάθε κίνηση των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων. Οι καλλονές, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. View this post on Instagram Treat yourself to a little retail therapy! #nammosvillage #nammos #nammosbrands #luxury […]

Τζίτζι Χαντίντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στη Μύκονο, με το νησί να βρίσκεται παντού: Περιοδικά, sites, blogs και αμέτρητες ψυχαγωγικές εκπομπές, ανέλυαν την κάθε κίνηση των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων.

Οι καλλονές, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Για να παραστούν στην τελετή εγκαινίων του εμπορικού κέντρου Nammos Village, πήραν μια περιουσία.

Χαμός στο Nammos – Λαμπερές οι Κέιτ, Έμιλι και Τζίτζι (pics+vid)

Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν μαζί με την 44χρονη Κέιτ Μος στην εκδήλωση για την οποία λέγεται ότι έλαβαν έκαστη 1,278 εκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι υπεύθυνοι του πολυτελούς εμπορικού κέντρου ισχυρίζονται πως τουλάχιστον 190 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου και πως πλήθος μπλόγκερς έλαβαν αμοιβές ύψους 464.900 δολαρίων για να παραστούν στην εκδήλωση.

https://www.instagram.com/p/BkqdheRDKk5/?utm_source=ig_embed

Η Τζίτζι Χαντίντ επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, κλειστό στο λαιμό και ένα μικρό κόψιμο στην κοιλιά, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πορτοκαλοκόκκινο φόρεμα και λευκά πάνινα παπούτσια.

Οι δύο κοπέλες χαμογελούσαν και ήταν διαχυτικές με τους επισκέπτες στο νέο εμπορικό κέντρο της Μυκόνου, προτού χρησιμοποιήσουν ένα τεράστιο ψαλίδι για να κόψουν την κορδέλα.

https://www.instagram.com/p/Bkqdtv2AntD/?utm_source=ig_embed

Η Τζίτζι Χαντίντ έμεινε στο νησί για πάνω από μία εβδομάδα και φυσικά μας ενημέρωνε για το πώς περνούσε αλλά και το πώς… κατάφερε να γίνει ένα από τα top μοντέλα του πλανήτη…

https://www.instagram.com/p/Bkw3CGZn4HD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BksT2cMnJSg/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις