Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στην Ευρώπη η κόρη του Τραμπ: “Λιώμα”, την κρατούσαν να μην καταρρεύσει (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Στην Ευρώπη η κόρη του Τραμπ: “Λιώμα”, την κρατούσαν να μην καταρρεύσει (pics)

Στην Ευρώπη ξεκουράζεται η μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επισκεφθεί και τη Μύκονο. Η Τίφανι Τραμπ βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με την μητέρα της Μάρλα Μαπλς και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες πέρασαν μια νύχτα στα κλαμπ, με άφθονο αλκοόλ. Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στο Χίθροου, […]

Στην Ευρώπη ξεκουράζεται η μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επισκεφθεί και τη Μύκονο.

Η Τίφανι Τραμπ βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με την μητέρα της Μάρλα Μαπλς και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες πέρασαν μια νύχτα στα κλαμπ, με άφθονο αλκοόλ.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στο Χίθροου, Τίφανι Τραμπ και Μάρλα Μαπλς απόλαυσαν την έξοδό τους στο Μέιφερ και στο Σόχο.

Γιούνκερ: Σεβαστείτε το πρόβλημα

Οι ρεπόρτερ ενημερώθηκαν και έτσι την περίμεναν τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το κλαμπ που διασκέδαζε. Η Τίφανι Τραμπ βγήκε μετά βίας αφού ήταν λιώμα στο μεθύσι.

Οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών την κρατούσαν γιατί ήταν έτοιμη να καταρρεύσει μπροστά στους φωτογράφους, όπως γράφει η Daily Mail.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις