Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα 4 καλύτερα apps για σένα που δεν αντέχεις χωρίς σεξ
PLUS

Τα 4 καλύτερα apps για σένα που δεν αντέχεις χωρίς σεξ

Καλοκαίρι και σεξ πάνε μαζί, ε; Δεν πάνε; Καλά, η αλήθεια είναι πως κανείς δεν λέει όχι αν του «κάτσει» κάποια βροχερή ή χιονισμένη μέρα αλλά όπως και να έχει, το καλοκαίρι έχουμε διάθεση για περισσότερα. Το σεξ, που είναι το Α και το Ω για πολλούς, δεν θα έμενε με τίποτα ελεύθερο από τεχνολογία. […]

Καλοκαίρι και σεξ πάνε μαζί, ε; Δεν πάνε; Καλά, η αλήθεια είναι πως κανείς δεν λέει όχι αν του «κάτσει» κάποια βροχερή ή χιονισμένη μέρα αλλά όπως και να έχει, το καλοκαίρι έχουμε διάθεση για περισσότερα. Το σεξ, που είναι το Α και το Ω για πολλούς, δεν θα έμενε με τίποτα ελεύθερο από τεχνολογία.

Το διαδίκτυο μπορεί και «εργαλειοποιεί» τις διαθέσεις μας και μας βοηθάει να βρούμε αυτό που ψάχνουμε όπου  και αν βρισκόμαστε.

Μας βοηθάει, αρκεί αν έχουμε κατεβάσει τη σωστή εφαρμογή στο κινητό μας τηλέφωνο. Πάμε να δούμε τις καλύτερες;

Tinder

Το Tinder είναι ίσως η  πιο διαδεδομένη εφαρμογή για sex, αποτελεί ουσιαστικά ένα social network app, όπου οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε προφίλ άλλων χρηστών. Το tinder τσεκάρει άτομα που είναι σε κοντινή απόσταση από σένα. Ανώνυμα αποφασίζεις ποιος σου αρέσει και αν ενδιαφέρεσαι για σύνδεση. Αν κάποιος σου αρέσει, και του αρέσεις κι εσύ, μπορείς να κάνεις chat άμεσα εντός του app.

CasualX

Το CasualX, είναι ένα νέο app που απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους ψάχνουν απλά κάποια μόνο για σεξ.Παντρεμένοι, δεσμευμένοι, όσοι δεν θέλουν δεσμεύσεις αλλά ψάχνουν για νέες ερωτικές περιπέτειες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Αποτελεί το αντίπαλο δέος του Tinder μόνο που απευθύνεται κυρίως σε όσους ψάχνουν sex της μίας βραδιάς.

Blendr

Το Blendr είναι άλλη μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης η οποία επιτρέπει την αναζήτηση προφίλ που είναι γεωγραφικά κοντά σε σένα, με τα οποία μπορείς να συνδεθείς αμέσως. Μπορείς να δοκιμάσεις ανώνυμη συζήτηση μέσω της εφαρμογής ή να δοκιμάσεις να ψάξεις το έτερον σου ήμισυ διαλέγοντας συγκεκριμένα φίλτρα που θέλεις.

Down 

Το πασίγνωστο Bang with Friends είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad, Android αλλά και Facebook! Το Bang with Friends (ή Down για την εφαρμογή του iPhone) σου επιτρέπει να βρεις ποιος από τους φίλους σου στο Facebook ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από φιλία.

Εναλλακτικά, μπορείς κι εσύ να επιλέξεις τους φίλους σου που σε ενδιαφέρουν κάτι παραπάνω από φιλικά, με ένα απλό κλικ. Αν και οι δύο ενδιαφέρεστε για κάτι παραπάνω, το app θα σας ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καλοκαίρι, σημαίνει φλερτ: 8 επιβεβαιωμένοι τρόποι να την έχεις

Πέος και ηλικία: Μένει… τίποτα όσο μεγαλώνεις;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις