Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέες απειλές από την Ρωσία – Θα υπάρξουν συνέπειες
ΚΟΣΜΟΣ

Νέες απειλές από την Ρωσία – Θα υπάρξουν συνέπειες

Η απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα «θα έχει συνέπειες», ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA. Αξιωματούχοι στη Μόσχα προειδοποιούσαν ότι η Ρωσία θα ανταποδώσει με τον ίδιο τρόπο απελαύνοντας Έλληνες διπλωμάτες, ενώ ανεστάλησαν οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι […]

Η απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα «θα έχει συνέπειες», ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Αξιωματούχοι στη Μόσχα προειδοποιούσαν ότι η Ρωσία θα ανταποδώσει με τον ίδιο τρόπο απελαύνοντας Έλληνες διπλωμάτες, ενώ ανεστάλησαν οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στην Ελλάδα.

Ανησυχητική κίνηση από την Ρωσία – Καλεί τους Έλληνες δημοσιογράφους

«Κατανοούμε πως ο ελληνικός λαός πρέπει να επικοινωνεί με τους Ρώσους εταίρους και να μην πέφτει θύμα βρώμικων προβοκατσιών, στις οποίες, δυστυχώς, υπέπεσε η Αθήνα», ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Δυστυχώς, βέβαια, μιλάμε για πολιτική και τέτοιες ενέργειες δεν παραμένουν χωρίς συνέπειες, δεν εξαφανίζονται δίχως ίχνος. Φυσικά, δυστυχώς, αυτά ζημιώνουν τις διμερείς σχέσεις, χωρίς να εισάγουν εποικοδομητικό στοιχείο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις