Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μήνυμα για τους «2»: «Όμηροι πολιτικού παιχνιδιού»
ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα για τους «2»: «Όμηροι πολιτικού παιχνιδιού»

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος, για τους δύο Έλληνας στρατιωτικούς. «Προσπαθούν να βγάλουν μια αρνητική απόφαση. Έτσι το ερμηνεύουμε εμείς», τόνισε ο κος Μητρετώδης στο protothema. Aφορμή στάθηκε η απόρριψη του νέου αιτήματος αποφυλάκισής τους από τις φυλακές της Ανδριανούπολης. Κινδυνεύουν με φυλάκιση οι Κούκλατζης – Μητρετώδης, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα […]

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος, για τους δύο Έλληνας στρατιωτικούς.

«Προσπαθούν να βγάλουν μια αρνητική απόφαση. Έτσι το ερμηνεύουμε εμείς», τόνισε ο κος Μητρετώδης στο protothema. Aφορμή στάθηκε η απόρριψη του νέου αιτήματος αποφυλάκισής τους από τις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Κινδυνεύουν με φυλάκιση οι Κούκλατζης – Μητρετώδης, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα

Ο Νίκος Μητρετώδης υποστήριξε πως οι δύο συλληφθέντες είναι όμηροι πολιτικού παιχνιδιού. «Έτσι το ερμηνεύουμε εμείς. Είναι ένα πολιτικό παιχνίδι σε πολύ υψηλό επίπεδο και πρέπει να λειτουργήσουμε με τους κανόνες αυτούς».

«Δεν ήταν έκπληξη για εμάς αυτό. Τα περιμένουμε πια όλα. Είναι προσχήματα όλα αυτά που χρησιμοποιούν εναντίον των παιδιών ότι δεν έχουν μόνιμη κατοικία , ότι είναι ύποπτοι για φυγή και όλα τα άλλα . Προσπαθούν να βγάλουν μια αρνητική απόφαση», ανέφερε για τις ενέργειες της ελληνικής πλευράς.

Τι νέο σκαρφίστηκε η Τουρκία για τους «2» (vid)

«Καλά είναι και τα δυο παιδιά αλλά σκεφτείτε ότι είναι κλεισμένα σε ένα χώρο, χωρίς επικοινωνίες, χωρίς δραστηριότητες, χωρίς επαφές, χωρίς φίλους και κάνουν μεγάλη υπομονή», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις