Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σε μωρά: Ανησυχία από τη μαρτυρία
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε μωρά: Ανησυχία από τη μαρτυρία

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως μια γυναίκα κυκλοφορεί και τραυματίζει μωρά σε εμπορικό κέντρο. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook μια μάρτυρας, «μια γυναίκα 55 χρονών πλησίασε μια μητέρα η οποία κρατούσε στην αγκαλιά των δύο ετών γιο της». «Την ίδια ώρα μια άλλη μαμά με ένα μωρό στην αγκαλιά βρισκόταν στο ταμείο. Τότε […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως μια γυναίκα κυκλοφορεί και τραυματίζει μωρά σε εμπορικό κέντρο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook μια μάρτυρας, «μια γυναίκα 55 χρονών πλησίασε μια μητέρα η οποία κρατούσε στην αγκαλιά των δύο ετών γιο της».

«Την ίδια ώρα μια άλλη μαμά με ένα μωρό στην αγκαλιά βρισκόταν στο ταμείο. Τότε το παιδάκι έκλαιγε με λυγμούς καθώς έβγαζε αίμα από το χεράκι του».

Μυστήρια επίθεση! Καταγγελία για τραυματισμό μωρού (pics)

Και τα δύο παιδιά έκλαιγαν γιατί είχαν κομμένο από ένα κομμάτι του δέρματός τους. Το ένα ήταν στο χέρι και το άλλο στο πόδι.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει, οι δύο μητέρες αναγνώρισαν την 55χρονη από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος.

Τα ανήλικα παιδιά υποβλήθηκαν στις απαιτούμενες εξετάσεις αλλά μέχρι να ομολογήσει η ίδια με τι τα τρύπησε, οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

Γονείς μήνυσαν τον γιο τους -Το bullying και ο «Γολγοθάς»

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις, μία γυναίκα προσήχθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου και εξετάζεται για την υπόθεση, ενώ φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έφερε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, αλλά προκάλεσε τα τραύματα στο μωρό με τα νύχια της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις