Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απόπειρα αυτοκτονίας ή τραγικό λάθος; – Όλες οι νέες εξελίξεις
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας ή τραγικό λάθος; – Όλες οι νέες εξελίξεις

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του ΕΠΟΠ που το μεσημέρι αυτοπυροβολήθηκε σε μονάδα της Μυτιλήνης, και ο 30χρονος λοχίας ΕΠΟΠ μεταφέρεται στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση του 30χρονου οπλίτη είναι σταθερή και οι πληροφορίες λένε ότι η ζωή του δεν κινδυνεύει. Άπαντες στην μονάδα του και σ όλο το στράτευμα είναι συγκλονισμένοι από […]

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του ΕΠΟΠ που το μεσημέρι αυτοπυροβολήθηκε σε μονάδα της Μυτιλήνης, και ο 30χρονος λοχίας ΕΠΟΠ μεταφέρεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση του 30χρονου οπλίτη είναι σταθερή και οι πληροφορίες λένε ότι η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Άπαντες στην μονάδα του και σ όλο το στράτευμα είναι συγκλονισμένοι από το γεγονός.

Απόπειρα αυτοκτονίας επαγγελματία οπλίτη σε στρατόπεδο

Όλα ξεκίνησαν όταν επαγγελματίας οπλίτης βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι στο χώρο εργασίας του, στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας όπου υπηρετούσε, στην Αγία Παρασκευή της κεντρικής Λέσβου.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) Λοχίας Τεθωρακισμένων Μ.Γ., που υπηρετεί σε Μονάδα της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ), 30 ετών, έγγαμος, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, τραυματίστηκε με το ατομικό του τυφέκιο, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου, τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 18 Ιουλίου 2018.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή για λάθος κατά την εργασία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις