Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Είναι επίσημο! Νέος διεκδικητής για τα δικαιώματα της Super League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είναι επίσημο! Νέος διεκδικητής για τα δικαιώματα της Super League

Το κανάλι «Epsilon» απέστειλε στην Super League επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 7 ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το κανάλι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Συνεχίζεται το «θρίλερ» για τον Λάζαρο Αφορά όλους τους τηλεοπτικά «άστεγους», δηλαδή τις ΠΑΕ: […]

Το κανάλι «Epsilon» απέστειλε στην Super League επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 7 ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Το κανάλι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Συνεχίζεται το «θρίλερ» για τον Λάζαρο

Αφορά όλους τους τηλεοπτικά «άστεγους», δηλαδή τις ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης. Το ενδιαφέρον του «Epsilon» είναι σε προκαταρτικό στάδιο, όμως για πρώτη φορά εκδηλώνεται επίσημα.

Η πρόταση φαίνεται πως σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς η διοργανώτρια αρχή δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για πενταετές συμβόλαιο με σύμπραξη Novasports και ΕΡΤ με εγγυημένα έσοδα για μια πενταετία, αλλά και προϋπόθεση τη δέσμευση πως είτε τη σεζόν 2019/20 είτε τη σεζόν 2020/21 οι ομάδες θα μειωθούν σε 12.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις