Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ” – “Μάγεψαν” οι θρυλικοί Scorpions (pics-vids)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ” – “Μάγεψαν” οι θρυλικοί Scorpions (pics-vids)

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία χάρισαν οι Scorpions στους χιλιάδες θαυμαστές που έσπευσαν στο Καλλιμάρμαρο χθες, για τη μεγάλη συναυλία. «Καλησπέρα Αθήνα». Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε ο Κλάους Μάινε τονίζοντας ότι είναι τιμή του να παίζει σε αυτό το στάδιο και καλωσορίζοντας στη σκηνή την ΚΟΑ, που υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, ερμήνευσαν ορχηστρικά το […]

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία χάρισαν οι Scorpions στους χιλιάδες θαυμαστές που έσπευσαν στο Καλλιμάρμαρο χθες, για τη μεγάλη συναυλία.

«Καλησπέρα Αθήνα».

Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε ο Κλάους Μάινε τονίζοντας ότι είναι τιμή του να παίζει σε αυτό το στάδιο και καλωσορίζοντας στη σκηνή την ΚΟΑ, που υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, ερμήνευσαν ορχηστρικά το Days of glory.

Το θρυλικό συγκρότημα πραγματοποίησε συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο, υπό τον τίτλο «Once in a Lifetime».

Οι παλαίμαχοι της ροκ σκηνής, που έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (KOA), παρουσίασαν με συμφωνικό ήχο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους της μπάντας.

Ο θεατές έκαναν ουρές από νωρίς το απόγευμα προκειμένου να απολαύσουν το live των Scorpions.

Οι παλαίμαχοι της ροκ σκηνής, έρχονται για πολλοστή φορά στην Αθήνα και συμπράττουν για μία βραδιά, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

«Δεν θα είναι μια απλή συναυλία, αλλά ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, μια ξεχωριστή εμπειρία όχι μόνο για το κοινό αλλά και για εμάς τους ίδιους» έχουν πει ο κιθαρίστας Ρούντολφ Σένκερ και ο τραγουδιστής Κλάους Μάινε.

«Νιώθουμε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε αυτό το μέρος, αλλά και που θα συναντήσουμε οικεία πρόσωπα που τα γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το Καλλιμάρμαρο είναι από μόνος του ένας λόγος για να βαφτίζεις τη συναυλία «once in a lifetime concert». Βέβαια πάντα παίζαμε σε υπέροχα μέρη, όπως ο Λυκαβηττός, απλώς αυτή τη φορά η ιστορία του μνημείου και η σύμπραξη με την κλασική μουσική κάνουν τη συναυλία μοναδική», τόνισαν.

Στην Ελλάδα έχουν δώσει περί τις 25 συναυλίες σε ολόκληρη τη χώρα, με το κοινό να τους ακολουθεί πιστά και να τους αποθεώνει.

Επιτέλους, η σέξι Μαύρη Χήρα γίνεται ταινία (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις