Ελλιπές πόθεν έσχες για τον Καραμανλή τζούνιορ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλιπές πόθεν έσχες για τον Καραμανλή τζούνιορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ο Κώστας Καραμανλής τζούνιορ παραπέμπεται για ελλιπές πόθεν έσχες. Το παραπάνω αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά τη σημερινή (17/7) της συνεδρίαση. Έρχονται φοροελαφρύνσεις – Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Αλέξης Τσίπρας Η επιτροπή είχε ζητήσει από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να φέρει παραστατικά για ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ το οποίο έχει […]

17.07.2018 | 19:21

Ο Κώστας Καραμανλής τζούνιορ παραπέμπεται για ελλιπές πόθεν έσχες.

Το παραπάνω αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά τη σημερινή (17/7) της συνεδρίαση.

Έρχονται φοροελαφρύνσεις – Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Αλέξης Τσίπρας

Η επιτροπή είχε ζητήσει από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να φέρει παραστατικά για ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ το οποίο έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες πριν από τρία χρόνια του και το οποίο ήταν κατατεθειμένο σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού.

Ωστόσο ο κος Καραμανλής δήλωσε αδυναμία στο να βρει τα συγκεκριμένα παραστατικά καθώς ορισμένους από αυτούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους έχει ήδη κλείσει ενώ από άλλους ήταν αδύνατον να τα προσκομίσουν οι τράπεζες.

Μέσα στην «τρελή» χαρά ο Καρανίκας για την κάνναβη (pic)

Η παραπομπή στον εισαγγελέα είναι η τυπική διαδικασία που ορίζει ο νόμος και γι’ αυτό η απόφαση της επιτροπής ελήφθη ομοφώνως τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη Νέα Δημοκρατία.

Επίσης, ορίστηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε και στη Χρυσή Αυγή εξαιτίας του ότι το κόμμα έκανε συναλλαγές με μετρητά, τόσο για τα έσοδα του όσο και για τα έξοδα του.

Exit mobile version