Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έτοιμος να συγκρουστεί με όποιον χρειαστεί ο Πατούλης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμος να συγκρουστεί με όποιον χρειαστεί ο Πατούλης

Σε ένα απολογισμό δράσεων το διάστημα που ενεργοποιείται ο «Όμιλος Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» προχώρησε ο Γιώργος Πατούλης, παρουσία πλήθους κόσμου, από την κεντρική πλατεία των Πετραλώνων. Στην γειτονιά που μεγάλωσε παρουσίασε τους στόχους και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν την επόμενη περίοδο, προκειμένου η Αθήνα να διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν και […]

Σε ένα απολογισμό δράσεων το διάστημα που ενεργοποιείται ο «Όμιλος Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» προχώρησε ο Γιώργος Πατούλης, παρουσία πλήθους κόσμου, από την κεντρική πλατεία των Πετραλώνων.

Στην γειτονιά που μεγάλωσε παρουσίασε τους στόχους και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν την επόμενη περίοδο, προκειμένου η Αθήνα να διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν και να γίνει μία πρωτεύουσα με δυναμική και σύγχρονο πρόσωπο, αντάξια των αντίστοιχων ευρωπαϊκών.

Ο Πατούλης γνωστοποίησε την κάθοδό του στον δήμο της Αθήνας

Σχολιάζοντας τον ένα χρόνο δραστηριοποίησης του Ομίλου ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι αφετηρία αυτής της προσπάθειας ήταν η πρόθεση «να μην παραμείνουμε άλλο αδρανείς απέναντι σε μια κατάσταση που δεν ταίριαζε με την εικόνα μιας πόλης που την έχουν κατά καιρούς εκμεταλλευθεί πολλοί.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ομίλου «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» σχολίασε πως η δημοτική αρχή, παρά τις καλές της προθέσεις, δεν μπορούσε και δεν μπορεί, για διάφορους λόγους, να δώσει λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης. «Δεν διοικείται με το γάντι η πρωτεύουσα. Θέλει όραμα, σχέδιο και διάθεση για συγκρούσεις και ανατροπές».

Ο Θεοδωράκης απαντά αν κατεβαίνει για Δήμαρχος

«Καλή η πολιτική των δημοσίων σχέσεων με την Περιφέρεια. Αλλά με δημόσιες σχέσεις δεν αποκτάς τον έλεγχο του Πεδίου του Άρεως. Καλές οι χειραψίες και οι ευγένειες με τον κάθε Υπουργό, όλων των Κυβερνήσεων. Αλλά δεν είναι χρήσιμες όταν αυτοί που σου δίνουν το χέρι από τη μια, από την άλλη σου κόβουν το οξυγόνο. Σου κόβουν τη χρηματοδότηση, Και γυρνούν την πλάτη τους, αδιαφορώντας για τα προβλήματα των Αθηναίων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Πατούλης εστίασε στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων με τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας και απεύθυνε κάλεσμα συστράτευσης όλων όσων αγαπούν την Αθήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις