Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

20

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Καλοκαίρι, σημαίνει φλερτ: 8 επιβεβαιωμένοι τρόποι να την έχεις
PLUS

Καλοκαίρι, σημαίνει φλερτ: 8 επιβεβαιωμένοι τρόποι να την έχεις

Είναι δύσκολο τελικά να τρελάνεις μια γυναίκα; Καθόλου και αυτό το γράφει γυναικείο χέρι. Ακόμη κι αν δεν είσαι φαινομενικά ο τύπος της, αν την ερωτευτείς και φας «άκυρο» μην τα παρατήσεις. Οι γυναίκες λειτουργούν με τον εγκέφαλο. Δοκίμασε αυτά και σίγουρα δεν θα χάσεις. Εξαιρούνται φυσικά όσοι έχουν εντελώς φλωρέ στυλάκι και συμπεριφορά, που […]

Είναι δύσκολο τελικά να τρελάνεις μια γυναίκα;

Καθόλου και αυτό το γράφει γυναικείο χέρι. Ακόμη κι αν δεν είσαι φαινομενικά ο τύπος της, αν την ερωτευτείς και φας «άκυρο» μην τα παρατήσεις. Οι γυναίκες λειτουργούν με τον εγκέφαλο. Δοκίμασε αυτά και σίγουρα δεν θα χάσεις.

Εξαιρούνται φυσικά όσοι έχουν εντελώς φλωρέ στυλάκι και συμπεριφορά, που ό.τι κι αν κάνουν θα αποκαλυφθούν στην πορεία. Αν όμως είσαι περιποιημένος, προσέχεις την εικόνα σου σε φυσιολογικά πλαίσια και έχεις μια Α καλλιέργεια, αυτά θα «πιάσουν». Το θέμα, βρίσκεται στον χρόνο. Σίγουρα όμως θα την κατακτήσεις.

Για πάμε να δούμε:

Πρέπει να ξέρει ότι η ζωή σου είναι τέλεια

Μην την κάνεις να βαρεθεί μιλώντας μονότονα για τη ζωή σου. Καλό θα ήταν να σε δει να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τη ζωή σου. Όσο πιο συναρπαστική φαίνεται η ζωή σου τόσο περισσότερο θα θέλει να συμμετέχει σε αυτή.

#SEX, για πρώτη φορά στη ζωή της – Ώρα να αποδείξεις… ποιος είσαι

Παίξε το δύσκολος

Μπορείς να βγεις ένα ραντεβού μαζί της και να την κάνεις να νομίζει ότι τη θέλεις πραγματικά. Αν θέλεις, όμως, να της εξάψεις το ενδιαφέρον, απομακρύνσου μερικές μέρες και μη δώσεις σημεία ζωής. Άφησε την να έρθει αυτή σε εσένα και να σε κυνηγήσει. Πρόσεξε. Διάλεξε προσεκτικά σε ποια κοπέλα θα το παίξεις δύσκολος για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Γίνε μυστηριώδης

Όσα περισσότερα κρύβεις, τόσα περισσότερα θα θέλει να μάθει για εσένα. Δώσε της μερικά στοιχεία για τη ζωή σου και μετά απλά άφησε μερικά πράγματα αδιευκρίνιστα.

Να είσαι δημοφιλής με τις γυναίκες

Αν σε δει να περιτριγυρίζεσαι από γυναίκες και να σε επιθυμούν, να ξέρεις ότι θα θελήσει να γίνεις μόνο δικός της.

Ώρα για ξυράφι στα «χαμηλά»: Πώς σε προτιμούν οι γυναίκες

Να είσαι πάντα εμφανίσιμος

Μπορεί να σου αρέσει να είσαι πιο χαλαρός μερικές φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να είσαι ατημέλητος. Η καλή εμφάνιση δεν έχει σχέση με το να ντύνεσαι με τα καλά σου ρούχα. Απλά φρόντισε να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και ακολούθησε τη μόδα.

Μην είσαι το παιδί της διπλανής πόρτας

Πρέπει να της τραβήξεις την προσοχή με το να είσαι ενδιαφέρων και αυθόρμητος. Κάνε της έκπληξη πηγαίνοντας τη μια βόλτα με τα ποδήλατα στο αγαπημένο σου μέρος και όχι σε κάποιο εστιατόριο για φαγητό.

 Άγγιξε την αν νιώθει άνετα μαζί σου

Άγγιξε την απαλά στο χέρι και μετά αγκάλιασε τη βάζοντας το χέρι σου πίσω από την πλάτη της και περπατήστε μαζί. Άγγιξε την απαλά και κάνε τη να σε θέλει ακόμη περισσότερο.

Πέος και ηλικία: Μένει… τίποτα όσο μεγαλώνεις;

Να είσαι καλός στο κρεβάτι

Το καλό σεξ είναι ότι καλύτερο για να τρελάνεις μια γυναίκα και να την κάνεις να σε ποθήσει. Αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις στο κρεβάτι θα σε θέλει όσο τίποτε άλλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις