«Αύξηση του κατώτατου μισθού με μείωση ασφαλιστικών εισφορών»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Αύξηση του κατώτατου μισθού με μείωση ασφαλιστικών εισφορών»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού, με προϋπόθεση τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ). Όπως τόνισε, το δημοσιονομικό περιθώριο που δημιουργείται θα πρέπει να κατευθυνθεί σε φοροελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις και κυρίως τη βιομηχανία. Εξωδικαστικός μηχανισμός: Δεύτερη ευκαιρία για τη ρύθμιση οφειλών Με αφορμή την πρόσφατη αναγνώριση […]

17.07.2018 | 21:02

Υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού, με προϋπόθεση τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ).

Όπως τόνισε, το δημοσιονομικό περιθώριο που δημιουργείται θα πρέπει να κατευθυνθεί σε φοροελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις και κυρίως τη βιομηχανία.

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Δεύτερη ευκαιρία για τη ρύθμιση οφειλών

Με αφορμή την πρόσφατη αναγνώριση του ως κοινωνικού εταίρου, ο Αθανάσιος Σαββάκης έκανε λόγο για έλλειμμα εκπροσώπησης της βιομηχανίας από τον ΣΕΒ.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου, ο κος Σαββάκης τόνισε ότι η μείωση των μισθών δεν οδήγησε σε βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων καθώς το όφελος αντισταθμίστηκε από την αύξηση του μη μισθολογικού κόστους, της ενέργειας.

Δεν τους νοιάζουν τα πρόστιμα – Συνεχίζουν το «πάρτι» της παρανομίας

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η αύξηση των μισθών σε συνδυασμό με τη μείωση των εισφορών δοκιμάστηκε με επιτυχία στην Πορτογαλία.

Exit mobile version