Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στα χνάρια του Ντάνου το πρώτο εξώφυλλο του Ηλία Γκότση (pics)
LIFESTYLE

Στα χνάρια του Ντάνου το πρώτο εξώφυλλο του Ηλία Γκότση (pics)

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης Survivor για την φετινή σεζόν και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να… ακολουθήσει τα βήματα του Ντάνου. Ο 28χρονος νικητής έκανε την σχεδόν υποχρεωτική φωτογράφηση με μαγιό για το εξώφυλλο του Down Town. Μαζί με τις εκπληκτικές φωτογραφίες βέβαια έδωσε και μια συνέντευξη εφ’όλης […]

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης Survivor για την φετινή σεζόν και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να… ακολουθήσει τα βήματα του Ντάνου.

Ο 28χρονος νικητής έκανε την σχεδόν υποχρεωτική φωτογράφηση με μαγιό για το εξώφυλλο του Down Town.

Μαζί με τις εκπληκτικές φωτογραφίες βέβαια έδωσε και μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

H Kόρτνεϊ «ανέβασε» τα οπίσθιά της και ο σύντροφός της, την ντρόπιασε

«Είμαι 28 χρονών, μεγάλωσα στου Παπάγου και είμαι το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Ως παιδί, παρότι μεγαλώσαμε φτωχικά, δεν μου έλειψε κάτι. Από μικρός μου άρεσε η ζωγραφική και η γυμναστική» αποκαλύπτει ο ίδιος.

Και συνεχίζει λέγοντας πως: «Έχω περάσει απ’ όλα τα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, πυγμαχία, βόλεϊ, κολύμβηση, tae kwon do. Ακόμη και ενόργανη έχω κάνει, αλλά γρήγορα μου είπαν ότι είμαι πολύ ψηλός γι’ αυτό το άθλημα.»

Survivor, Ηλίας Γκότσης: Ο νεαρός με τις «φέτες» που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό

«Επίσης, δεν θυμάμαι ως παιδί να τρώω καθόλου τηγανητά. Πάντα πρόσεχα το σώμα και την διατροφή μου. Δηλαδή όλα τα άλλα παιδιά λάτρευαν τις πατάτες τηγανητές και εγώ το σπανακόρυζο. Ως παιδί δεν έβλεπα πολύ τους γονείς μου γιατί δούλευαν ατέλειωτες ώρες και εμείς μεγαλώσαμε με τη γιαγιά και τον παππού. Μεγάλωσα όμως με μία φράση της μάνας μου «Ηλία, τιμωρία και σήμερα». Για πολλούς λόγους. Τη μία έπαιζα ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι και την άλλη έσπαγα βάζα επειδή ήμουν υπερδραστήριος. Κάθε φορά που ρωτούσαν τους καθηγητές για τις επιδόσεις μου εκείνοι έλεγαν «έξυπνος αλλά υπερκινητικός και δεν διαβάζει». Καθόμουν πάντα τελευταίο θρανίο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις