Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μετά την κόντρα Ακρίτα – Παπαζήση, έρχεται αυτή η φωτογραφία…
LIFESTYLE

Μετά την κόντρα Ακρίτα – Παπαζήση, έρχεται αυτή η φωτογραφία…

Η κόντρα Παπαζήση – Ακρίτα μετά το άρθρο της γνωστής κριτικού, έλαβε διαστάσεις. Τόσο η σύζυγός του Βανέσα Αδαμοπούλου όσο και ο ίδιος ο Ιωάννης Παπαζήσης, απάντησαν στο κείμενο που αναφερόταν με σκληρή γλώσσα σε πρόσωπα που βρέθηκαν στην Επίδαυρο ως «διάσημοι».  «Κάποιους τους ήξερα κι από χτες, κάποιους τους μαθαίνω σήμερα: η Νατάσα Καλογρίδη είναι […]

Η κόντρα Παπαζήση – Ακρίτα μετά το άρθρο της γνωστής κριτικού, έλαβε διαστάσεις. Τόσο η σύζυγός του Βανέσα Αδαμοπούλου όσο και ο ίδιος ο Ιωάννης Παπαζήσης, απάντησαν στο κείμενο που αναφερόταν με σκληρή γλώσσα σε πρόσωπα που βρέθηκαν στην Επίδαυρο ως «διάσημοι». 

«Κάποιους τους ήξερα κι από χτες, κάποιους τους μαθαίνω σήμερα: η Νατάσα Καλογρίδη είναι η συνοδός του Λυκουρέζου, η Σάσα Σταμάτη επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Βανέσα Αδαμοπούλου θα σας γελάσω».

Η Ακρίτα νευρίασε την Αδαμοπούλου και πήρε μια ειρωνική απάντηση

Η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Κηποθέτρο Παπάγου.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, όπου πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Τάκης Παπαματθαίου, αλλά και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Παπαζήσης απαντά στην Ακρίτα: «Να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου» (vid)

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου, όπου συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές.

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να συνομιλεί με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση και μάλλον αιφνιδιάστηκαν. Στη φωτογραφία φαίνεται να έχουν μια σοβαρή συζήτηση ενώ πόζαραν μαζί σε φωτογραφία και με τους υπόλοιπους συντελεστές και ηθοποιούς της παράστασης.

Αυτό το γεγονός έρχεται λίγες μέρες μετά την μεταξύ τους παρεξήγηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις