Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παραδοχή Τραμπ για εκλογές: Υπήρξε ρωσική ανάμειξη
ΚΟΣΜΟΣ

Παραδοχή Τραμπ για εκλογές: Υπήρξε ρωσική ανάμειξη

Σαν βόμβα έσκασε η δημόσια παραδοχή του Ντόναλντ Τραμπ για ρωσική ανάμειξη στις εκλογές στις ΗΠΑ. Ύστερα από την πολιτική… θύελλα που ξέσπασε στη χώρα του μετά τη συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο ίδιος παραδέχτηκε το συμπέρασμα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών. Πούτιν ή Τραμπ; Ο νικητής της κορυφαίας συνάντησης Τα στοιχεία τους αφορούν για ρωσική ανάμειξη […]

Σαν βόμβα έσκασε η δημόσια παραδοχή του Ντόναλντ Τραμπ για ρωσική ανάμειξη στις εκλογές στις ΗΠΑ.

Ύστερα από την πολιτική… θύελλα που ξέσπασε στη χώρα του μετά τη συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο ίδιος παραδέχτηκε το συμπέρασμα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Πούτιν ή Τραμπ; Ο νικητής της κορυφαίας συνάντησης

Τα στοιχεία τους αφορούν για ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016. Ωστόσο, όπως συνεχίζει να πρεσβεύει, αυτή δεν είχε καμία επίπτωση στο αποτέλεσμα.

Σε μια προσπάθεια να… ρίξει τους τόνους, ο Τραμπ σημείωσε ότι εμπιστεύεται και υποστηρίζει απόλυτα τις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ.

Τετ-α-τετ Γιούνκερ με Τραμπ

Αυτό που εννοούσε στις επίμαχες δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο πρόεδρο, είναι ότι δεν βλέπει κανέναν λόγο να μην κρύβεται η Μόσχα πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις