Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δραματική διάσωση – Πολύ επιδέξιος ο χειριστής (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Δραματική διάσωση – Πολύ επιδέξιος ο χειριστής (vid)

Η εντυπωσιακή κίνηση του χειριστή του ελικοπτέρου έσωσε τον ορειβάτη. Ο χειριστής του ελικοπτέρου στο Όρεγκον κατάφερε να σώσει τον ορειβάτη που είχε αποκλειστεί στο όρος Χουντ, σε υψόμετρο 3.350 μέτρων. Επιχείρηση στην Ταϊλάνδη: «Κάθε φορά που θα ξυπνάω… ποιον θα φιλάω;» Πρόκειται για 27χρονο ορειβάτης από το Τέξας ο οποίος ενημέρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης […]

Η εντυπωσιακή κίνηση του χειριστή του ελικοπτέρου έσωσε τον ορειβάτη.

Ο χειριστής του ελικοπτέρου στο Όρεγκον κατάφερε να σώσει τον ορειβάτη που είχε αποκλειστεί στο όρος Χουντ, σε υψόμετρο 3.350 μέτρων.

Επιχείρηση στην Ταϊλάνδη: «Κάθε φορά που θα ξυπνάω… ποιον θα φιλάω;»

Πρόκειται για 27χρονο ορειβάτης από το Τέξας ο οποίος ενημέρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/7) ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης η οποία έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς το χιόνι έλιωνε και υπήρχε κίνδυνος κατολισθήσεων.

«Αυτήν την ώρα της ημέρας, το βουνό αρχίζει να διαλύεται. Τα πάντα λιώνουν, πάγος και πέτρες πέφτουν από το βουνό. Μια καλή αναλογία είναι σαν ένα διάδρομο μπόουλινγκ», ανέφερε ο Φιλ Κόουλ, μέλος της ομάδας διάσωσης που συμμετείχε στην αποστολή.

Ταϊλάνδη: Το βίντεο της διάσωσης, που κόβει την ανάσα – Ένας ηρωικός αγώνας

Το πρωί της επομένης, ο ορειβάτης εντοπίστηκε και ένα ελικόπτερο Σινούκ κατάφερε να τον σώσει. Με ελιγμό ακριβείας, ο χειριστής στήριξε το πίσω μέρος του στην πλαγιά κρατώντας το υπόλοιπο στον αέρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις