Τρομακτικό τροχαίο με 30χρονη εγκυμονούσα και την κόρη της (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Τρομακτικό τροχαίο με 30χρονη εγκυμονούσα και την κόρη της (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοβαρά τραυματισμένες λόγω τροχαίου διακομίστηκαν από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη μια 30χρονη έγκυος και η εννιάχρονη κόρη της. Και οι δύο τραυματίστηκαν το πρωί της Τρίτης, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς […]

17.07.2018 | 16:15

Σοβαρά τραυματισμένες λόγω τροχαίου διακομίστηκαν από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη μια 30χρονη έγκυος και η εννιάχρονη κόρη της.

Και οι δύο τραυματίστηκαν το πρωί της Τρίτης, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 40χρονη

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά.

Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου μετά από συνεννόηση με νευροχειρουργικό και με το μαιευτικό του νοσοκομείου αυτού.

Τροχαίο: Νεκρή μια γυναίκα, νοσηλεύονται άλλες δύο

Οι εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο του Κιλκίς έδειξαν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό. Όσον αφορά το 9χρονο κορίτσι, ο κ. Ρεβενάκης, ανέφερε ότι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.

«Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σε αξονική , έγινε ορθοπαιδική εκτίμηση και εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε και αυτή στο Παπαγεωργίου κατόπιν συνεννόησης με το αγγειοχειρουργικό και το παιδοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου αυτού» πρόσθεσε ο κ. Ρεβενάκης.

Μυστήρια επίθεση! Καταγγελία για τραυματισμό μωρού (pics)

Exit mobile version