Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θερινές εκπτώσεις: Η καλύτερη μέρα για τα ψώνια σας!
ΕΛΛΑΔΑ

Θερινές εκπτώσεις: Η καλύτερη μέρα για τα ψώνια σας!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη στα περισσότερα καταστήματα ισχύει καθεστώς προσφορών. Λίγο πριν τις μεγάλες εκπτώσεις το καλοκαιριού κάνουμε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές μας, που μπορούμε να αποκτήσουμε σε χαμηλότερες τιμές, όμως πότε είναι πραγματικά η καλύτερη στιγμή να βγούμε για ψώνια. Έρχονται οι θερινές εκπτώσεις: Πόσο […]

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη στα περισσότερα καταστήματα ισχύει καθεστώς προσφορών.

Λίγο πριν τις μεγάλες εκπτώσεις το καλοκαιριού κάνουμε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές μας, που μπορούμε να αποκτήσουμε σε χαμηλότερες τιμές, όμως πότε είναι πραγματικά η καλύτερη στιγμή να βγούμε για ψώνια.

Έρχονται οι θερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν

Αν θέλετε την μεγαλύτερη έκπτωση θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή αρκετές ημέρες προτού αγοράσετε κάτι, αφού το πιθανότερο είναι πως η τιμή του θα πέσει κι άλλο.

Ακόμα και όταν ένα κομμάτι είναι σε έκπτωση, υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να κατέβει κι άλλο η τιμή του και έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα.

Ειδικά στις μεγάλες αλυσίδες  ρούχων και αξεσουάρ η έκπτωση από το 25% μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 75%.

Θερινές εκπτώσεις: Οδηγίες προς εμπόρους και καταναλωτές

Σύμφωνα με τους συμβούλους αγορών που ξέρουν τις «συνήθειες» των μεγάλων αλυσίδων ένδυσης, η ημέρα των εκπτώσεων που συμφέρει περισσότερο, είναι το πρωί της Πέμπτης, καθώς τα markdowns των εκπτώσεων γίνονται το βράδυ της Τετάρτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις