Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άνδρας με αίματα στα χέρια – Απείλησε επιβάτες
ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας με αίματα στα χέρια – Απείλησε επιβάτες

Αίσθηση έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό το απόγευμα της Παρασκευής (13/7) με ένα άνδρα, γεμάτο αίματα στα χέρια. Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε στο τρόλεϊ 17 που κάνει τη διαδρομή Άγιος Σπυρίδωνας – Ταμπούρια. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στην αφετηρία και ο κόσμος άρχισε να επιβιβάζεται. Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος – Δύο νεκροί Τότε, ο 25χρονος […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό το απόγευμα της Παρασκευής (13/7) με ένα άνδρα, γεμάτο αίματα στα χέρια.

Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε στο τρόλεϊ 17 που κάνει τη διαδρομή Άγιος Σπυρίδωνας – Ταμπούρια. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στην αφετηρία και ο κόσμος άρχισε να επιβιβάζεται.

Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος – Δύο νεκροί

Τότε, ο 25χρονος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο τον οδηγό που- κατά την άποψή του- καθυστέρησε να ξεκινήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι επιβάτες «πάγωσαν» αλλά νόμιζαν ότι απλώς ήταν ένας «περίεργος» άνδρας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την koinoniki, ο νεαρός σηκώθηκε από τη θέση του και έβγαλε ένα σουγιά απειλώντας τις γυναίκες που ήταν μέσα στο τρόλεϊ ότι θα τις σφάξει.

Προφυλακιστέος ο πρωταθλητής τζούντο

Όταν παρατήρησαν τα χέρια του, είχε χαρακιές από το σουγιά και αιμορραγούσε. Μάλιστα, σήκωσε μάλιστα και την μπλούζα του για να τους δείξει και τις άλλες χαρακιές που είχε στο σώμα του.

Ο οδηγός κάλεσε την Αστυνομία από το κινητό του τηλέφωνο, με την ομάδα ΔΙΑΣ να ακολουθεί τα διαδικαστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις