Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνάδελφοι της Ζέμπερη: “Δεν ήταν καλά γιατί έχασε τον φίλο της”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάδελφοι της Ζέμπερη: “Δεν ήταν καλά γιατί έχασε τον φίλο της”

Συνεχίζεται σε πολύ άσχημο κλίμα η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη. Οι συνάδελφοι της Δώρας απέδωσαν την κακή ψυχολογική της κατάσταση στο χαμό του φίλου της και όχι σε εφοριακές υποθέσεις. Μάλιστα η μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι είχε συμβουλεύσει τη Δώρα να δει έναν ειδικό. «Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και […]

Συνεχίζεται σε πολύ άσχημο κλίμα η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Οι συνάδελφοι της Δώρας απέδωσαν την κακή ψυχολογική της κατάσταση στο χαμό του φίλου της και όχι σε εφοριακές υποθέσεις. Μάλιστα η μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι είχε συμβουλεύσει τη Δώρα να δει έναν ειδικό.

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και της λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της», της είπα να πάει σε έναν ειδικό… Εκείνη τότε μου είπε αναφερόμενη στο φίλο της που είχε φύγει από τη ζωή: «το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμα μου».

Στο ερώτημα εάν της είχε εκμυστηρευτεί η Δώρα κάποια δυσκολία στη δουλειά, η μάρτυρας είπε:. «Δεν είχα ακούσει ότι την απειλούσαν θεωρώ ότι θα είχε ενημερώσει τον προϊστάμενο της στην περίπτωση που είχε πρόβλημα”.

Σύμφωνα με πρώην συνάδελφο της η Δώρα ένιωθε επιβαρυμένη από τη δουλειά της, ήταν λογικό να φοβάται λόγω των σημαντικών υποθέσεων που χειριζόταν, άλλα πάντα τα κατάφερνε.

Ζέμπερη: Εκτός εαυτού ξανά ο άτυχος πατέρας – «Φονιά, αλήτη» (vid)

Το δικαστήριο ασχολήθηκε ακόμη και με την καταγγελία του 58χρονου κατηγορουμένου ότι την ημέρα της σύλληψης του υπάλληλος του μεταγωγών επιχείρησε να τον δηλητηριάσει.

«Στην υπηρεσία μου δεν έγινε κάτι τέτοιο» είπε ο αστυνομικός και συμπλήρωσε πως εκείνη την ημέρα ο 58χρονος επικοινωνούσε κανονικά και δεν είχε στερητικό σύνδρομο.

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο 58χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Δωρας Ζεμπερη, με τον πατέρα της εφοριακού να του επιτίθεται εκ νέου.

«Θα σε σκοτώσω» φώναζε ο πατέρας, «αφήστε με να τον σκοτώσω»  έλεγε στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Από τα πυρά του πατέρα δεν γλύτωσε ούτε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ο οποίος κατήγγειλε ότι κινδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα στην προηγούμενη συνεδρίαση.

«Κινδύνευσα και έφυγα από την πίσω πόρτα» είπε στους δικαστές, ενώ επανέφερε το αίτημα του να εξεταστεί ο γενετιστής ο οποίος, σε αντίθεση με τα εργαστήρια της αστυνομίας, εντοπίζει και τρίτο άτομο στον τόπο του εγκλήματος στο Β νεκροταφείο.

«Το μόνο που συνδέει τον κατηγορούμενο με τη δολοφονία είναι μια χαρτοπετσέτα με αίμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις