Αθήνα

°C

Κυριακή

20

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγική γκάφα στο Twitter – Να σώσει την κατάσταση επιχειρεί ο Κουρουμπλής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική γκάφα στο Twitter – Να σώσει την κατάσταση επιχειρεί ο Κουρουμπλής

Να σώσει την κατάσταση – που δεν σώζεται – προσπάθησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τον σάλο από το tweet στο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος. «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό». Η ανάρτηση έμεινε ανολοκλήρωτη αλλά προκάλεσε την οργή των χρηστών, οι οποίοι τόνισαν πως δεν πρόκειται […]

Να σώσει την κατάσταση – που δεν σώζεται – προσπάθησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τον σάλο από το tweet στο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος.

«Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό».

Η ανάρτηση έμεινε ανολοκλήρωτη αλλά προκάλεσε την οργή των χρηστών, οι οποίοι τόνισαν πως δεν πρόκειται για προσωπικό λογαριασμό αλλά για κρατική υπηρεσία.

Μέσω της δικαστικής οδού «θα τα βρουν» οικογένεια Τσίπρα – ΝΔ

Πιθανώς ο διαχειριστής του λογαριασμού μπέρδεψε τους λογαριασμούς καθώς η ατάκα που έγραψε προέρχονταν από συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ.

Με δήλωσή του αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο υπ. Ναυτιλίας υποστηρίζει ότι η «γκάφα» οφείλεται σε «αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος».

Οι διευκρινίσεις Κουρουμπλή:

Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις