Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Επιτέλους, η σέξι Μαύρη Χήρα γίνεται ταινία (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Επιτέλους, η σέξι Μαύρη Χήρα γίνεται ταινία (vid)

Το αίτημα των θαυμαστών της Μαύρης Χήρας, που γοήτευσε στην ταινία της Μάρβελ Iron Man 2, παίρνει σάρκα και οστά. Ο παραγωγός Κέβιν Φέιγκ αποφάσισε μετά από χρόνια συζητήσεων, να γυρίσει μία ταινία επικεντρωμένη στην ηρωίδα. Η ταινία που βασίζεται στον χαρακτήρα που υποδύθηκε η Σκάρλετ Γιοχάνσον, άρχισε τελικά να προχωράει και σύμφωνα με το […]

Το αίτημα των θαυμαστών της Μαύρης Χήρας, που γοήτευσε στην ταινία της Μάρβελ Iron Man 2, παίρνει σάρκα και οστά.

Ο παραγωγός Κέβιν Φέιγκ αποφάσισε μετά από χρόνια συζητήσεων, να γυρίσει μία ταινία επικεντρωμένη στην ηρωίδα.

Η ταινία που βασίζεται στον χαρακτήρα που υποδύθηκε η Σκάρλετ Γιοχάνσον, άρχισε τελικά να προχωράει και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, την ταινία θα σκηνοθετήσει η Κέιτ Σόρτλαντ.

Νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία περισσότεροι από 70 σκηνοθέτες είχαν συνάντηση με την εταιρεία παραγωγής για τη δουλειά αλλά τελικά επιλέχθηκε η Σόρτλαντ.

Η Σόρτλαντ θα είναι η δεύτερη γυναίκα που θα βρεθεί στο «τιμόνι» μιας ταινίας της Μάρβελ, ακολουθώντας την Άννα Μποντέν, που σκηνοθέτησε την ταινία Captain Marvel, μαζί με τον Ράιαν Φλεκ.

Πάντως προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την Μαύρη Χήρα, ενώ άγνωστη παραμένει και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Mamma Mia, το απόλυτο καλοκαιρινό γεγονός (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις