Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η «Λευκή Χήρα» σπέρνει τον τρόμο – Πώς απειλεί την Ελλάδα; (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Η «Λευκή Χήρα» σπέρνει τον τρόμο – Πώς απειλεί την Ελλάδα; (vid)

H «Λευκή Χήρα» είναι η πλέον καταζητούμενη γυναίκα τρομοκράτης στον κόσμο. Πρόκειται για τη 34χρονη Σαμάνθα Λιουθγουέιτ, μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Βρετανία, η οποία στρατολογεί δεκάδες γυναίκες να γίνουν καμικάζι αυτοκτονίας σκορπώντας το θάνατο σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Βρετανία, η Τουρκία, η Κύπρος και τα Κανάρια Νησιά. Μέτρα ασφαλείας στο […]

H «Λευκή Χήρα» είναι η πλέον καταζητούμενη γυναίκα τρομοκράτης στον κόσμο.

Πρόκειται για τη 34χρονη Σαμάνθα Λιουθγουέιτ, μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Βρετανία, η οποία στρατολογεί δεκάδες γυναίκες να γίνουν καμικάζι αυτοκτονίας σκορπώντας το θάνατο σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Βρετανία, η Τουρκία, η Κύπρος και τα Κανάρια Νησιά.

Μέτρα ασφαλείας στο «κόκκινο» υπό τον φόβο της τρομοκρατίας

Εκφράζονται φόβοι ότι η Σαμάνθα έχει εκπαιδεύσει τουλάχιστον 30 γυναίκες να φτιάχνουν γιλέκα αυτοκτονίας και να επιλέγουν τοποθεσίες για να επιτεθούν, σύμφωνα με κρυπτογραφημένα μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τηλεφωνήματα που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως αναφέρει πηγή στη βρετανική εφημερίδα Daily Star.

«Μια επίθεση σε έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τουρισμό. Το έχουμε δει στη Βόρεια Αφρική και στην Αίγυπτο, όπου ο τουρισμός είναι πλέον σχεδόν νεκρός. Η Λευκή Χήρα μισεί τη Βρετανία και όλα όσα αντιπροσωπεύει η Δύση».

Τρομοκρατική επίθεση με 12 νεκρούς (pics)

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Έχει καθοδηγήσει δεκάδες γυναίκες τρομοκράτες και παροτρύνει τους λευκούς να ασπαστούν το Ισλάμ, επειδή αισθάνεται ότι εγείρουν λιγότερες υποψίες… Έχει πείσει πολλές γυναίκες ότι πρέπει να θυσιάσουν τη ζωή τους, εάν θέλουν να είναι πραγματικοί υπηρέτες του Ισλάμ».

Η Σαμάνθα ασπάστηκε το Ισλάμ ως έφηβη και αργότερα παντρεύτηκε τον φανατικό Τζαμαϊκανό Ζερμέν Λίντσει. Είχε λάβει μέρος στις επιθέσεις αυτοκτονίας του Λονδίνου στις 7 Ιουλίου του 2005, όπου πέθανε ο σύζυγός της και άλλοι 26.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις