Μουντιάλ 2018: Η πιο viral φωτογραφία του τελικού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Η πιο viral φωτογραφία του τελικού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Εμανουέλ Μακρόν, πανηγύρισε πιο έξαλλα και από τους… παίκτες την κατάκτηση του Μουντιάλ. Για την ακρίβεια, είχε ξεκινήσει πιο πριν. Ο πρόεδρος της Γαλλίας παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στη σύζυγό του, Μπριζίτ, και την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς και το είχε πάρει πολύ… προσωπικά. Μουντιάλ 2018: Έπεσε η αυλαία – Η Γαλλία στην […]

16.07.2018 | 06:31

Ο Εμανουέλ Μακρόν, πανηγύρισε πιο έξαλλα και από τους… παίκτες την κατάκτηση του Μουντιάλ. Για την ακρίβεια, είχε ξεκινήσει πιο πριν.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στη σύζυγό του, Μπριζίτ, και την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς και το είχε πάρει πολύ… προσωπικά.

Μουντιάλ 2018: Έπεσε η αυλαία – Η Γαλλία στην κορυφή του κόσμου! (vids)

Μάλιστα, η αντίδρασή του στη λήξη της αναμέτρησης, ήταν ενδεικτική, καθώς το πανηγύρισε σχεδόν σκαρφάλωσε στα θεωρεία των επισήμων.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1018573124785369089

Λίγο αργότερα, μέσω Twitter, ο Εμανουέλ Μακρόν έστειλε ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας, η οποία κέρδισε το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της.

Μουντιάλ: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην απονομή – Μούσκεμα όλοι εκτός από τον… Πούτιν!

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους θα δεχθεί τους παίκτες της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τον προπονητή και τις οικογένειές τους σε δεξίωση σήμερα το απόγευμα στο προεδρικό μέγαρο.

Exit mobile version