Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Η πιο viral φωτογραφία του τελικού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Η πιο viral φωτογραφία του τελικού

Ο Εμανουέλ Μακρόν, πανηγύρισε πιο έξαλλα και από τους… παίκτες την κατάκτηση του Μουντιάλ. Για την ακρίβεια, είχε ξεκινήσει πιο πριν. Ο πρόεδρος της Γαλλίας παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στη σύζυγό του, Μπριζίτ, και την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς και το είχε πάρει πολύ… προσωπικά. Μουντιάλ 2018: Έπεσε η αυλαία – Η Γαλλία στην […]

Ο Εμανουέλ Μακρόν, πανηγύρισε πιο έξαλλα και από τους… παίκτες την κατάκτηση του Μουντιάλ. Για την ακρίβεια, είχε ξεκινήσει πιο πριν.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στη σύζυγό του, Μπριζίτ, και την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς και το είχε πάρει πολύ… προσωπικά.

Μουντιάλ 2018: Έπεσε η αυλαία – Η Γαλλία στην κορυφή του κόσμου! (vids)

Μάλιστα, η αντίδρασή του στη λήξη της αναμέτρησης, ήταν ενδεικτική, καθώς το πανηγύρισε σχεδόν σκαρφάλωσε στα θεωρεία των επισήμων.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1018573124785369089

Λίγο αργότερα, μέσω Twitter, ο Εμανουέλ Μακρόν έστειλε ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας, η οποία κέρδισε το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της.

Μουντιάλ: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην απονομή – Μούσκεμα όλοι εκτός από τον… Πούτιν!

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους θα δεχθεί τους παίκτες της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τον προπονητή και τις οικογένειές τους σε δεξίωση σήμερα το απόγευμα στο προεδρικό μέγαρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις