Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποχωρεί οριστικά ο Σαμπάολι – “Έπεσε” η αποζημίωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποχωρεί οριστικά ο Σαμπάολι – “Έπεσε” η αποζημίωση

Ο Χόρχε Σαμπάολι αποχωρεί οριστικά από τον πάγκο της «αλμπισελέστε». Το νέο της ομοσπονδιακό τεχνικό ψάχνει η εθνική ποδοσφαίρου της Αργεντινής, αφού μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί το «διαζύγιο» με τον Χόρχε Σαμπάολι. Η «αλμπισελέστε» απογοήτευσε στο Μουντιάλ 2018, ο Σαμπάολι δέχθηκε εντονότατη κριτική, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του ήταν το […]

Ο Χόρχε Σαμπάολι αποχωρεί οριστικά από τον πάγκο της «αλμπισελέστε».

Το νέο της ομοσπονδιακό τεχνικό ψάχνει η εθνική ποδοσφαίρου της Αργεντινής, αφού μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί το «διαζύγιο» με τον Χόρχε Σαμπάολι.

Η «αλμπισελέστε» απογοήτευσε στο Μουντιάλ 2018, ο Σαμπάολι δέχθηκε εντονότατη κριτική, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του ήταν το μεγάλο «αγκάθι» για την απομάκρυνση του.

Σαμπάολι: Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο

Η απόλυση του Σαμπάολι θα του έδινε το ποσό των 8,5 εκατ. δολαρίων. Η Ομοσπονδία της Αργεντινής όμως διαπραγματεύτηκε το τελευταίο διάστημα τη συγκεκριμένη ρήτρα, κατάφερε αρχικά να ρίξει το ποσό στα 4 εκατ. δολάρια και τελικά να κλείσει τη συμφωνία στα 2 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό θα του δοθεί σε δόσεις.

Μουντιάλ: Το «τέλος» του Χόρχε Σαμπαόλι

Πλέον, η Αργεντινή ψάχνει για νέο προπονητή, με τους Σιμεόνε, Ποκετίνο Γκαρέκα και Ματίας Αλμέιδα να είναι τα πρώτα ονόματα που ακούγονται.

Μουντιάλ: Ο Τοροσίδης για τον τελικό – Γαλλία ή Κροατία;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις