Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η σύμπτωση, η γκλίτσα και η Μελάνια…!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύμπτωση, η γκλίτσα και η Μελάνια…!

Του Γιάννη Ντσούνου Βόρειοι και νότιοι Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη αυτό που είχε πει από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο κοινοβούλιο και υπερψήφισε το «σπάσιμο» της Β΄ Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής. Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν προς έναν τους βουλευτές της Β΄Αθηνών και τους ζήτησε να του […]

Του Γιάννη Ντσούνου

Βόρειοι και νότιοι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη αυτό που είχε πει από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο κοινοβούλιο και υπερψήφισε το «σπάσιμο» της Β΄ Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν προς έναν τους βουλευτές της Β΄Αθηνών και τους ζήτησε να του δηλώσουν την προτίμησή τους, αν θέλουν να είναι στον Βόρειο, τον Νότιο, τον Ανατολικό ή τον Δυτικό τομέα. Σε λίγες ημέρες θα μάθουμε…

Πάνο, σε συμπαθώ

Μόλις ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεχμέτ Τσαβούσογλου συνάντησε τον Πάνο Καμμένο άρχισε τις τούρκικες γαλιφιές. Του είπε: «Γεια σου Πάνο, τί κάνεις; Εσένα σε συμπαθώ, μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας». Και ο υπουργός Άμυνας βρήκε χρυσή ευκαιρία να θέσει ευθέως το ζήτημα των δύο Ελλήνων αξιωματικών: «Στο χέρι σου είναι να τα βρούμε. Όσο κρατάτε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, επιλέγετε εσείς τον άλλο δρόμο».

Σύμπτωση

Ο Νίκος Παππάς βράβευσε στο Ζάππειο Μέγαρο τις καινοτόμες και νεοφυείς επιχειρήσεις. Ένα από τα βραβεία που έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και για την ακρίβεια το τρίτο ήταν το innovation stage, Ledapp-rethink lighting και απονεμήθηκε στον Αλκιβιάδη Μητσοτάκη.

Ναι σε Μητσοτάκη πήγε το βραβείο και το έδωσε ο Νίκος Παππάς. Δηλαδή ο Νίκος Παππάς βράβευσε έναν Μητσοτάκη. Για την ιστορία ο πατέρας του κ. Αλκιβιάδη Μητσοτάκη ήταν πρώτος ξάδελφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στην Ελασσόνα

Στην Ελασσόνα για διακοπές εθεάθη ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος φωτογραφήθηκε μάλιστα με μια γκλίτσα στο χέρι.Και μάλλον θα την χρειαστεί, αφού όπως μάθαμε θα κάνει και ανάβαση στον Όλυμπο. Το έχει με τα σπορ ο Γιώργος, να τα λέμε κι αυτά…

Μην περιμένετε εκλογές

Αυτό το σχόλιο έκανε ο Πάνος Καμμένος στις Βρυξέλλες όταν ρωτήθηκε για τον χρόνο των εκλογών: «Όσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στην Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας». Μα αν θυμάμαι καλά τον Ιανουάριο δεν θα έρθει η συμφωνία στην ελληνική βουλή για κύρωση;

Κανονικός άντρας

Στην φωτογραφία που έβγαλαν οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ όλοι χάζευαν την Μελάνια Τραμπ την πρώτη κυρία των ΗΠΑ που στεκόταν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ. Και με το δίκιο τους, αφού είναι πολύ ωραία γυναίκα και μαγνητίζει τα βλέμματα όπου και αν βρεθεί. Την Μελάνια κοίταζε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, που έτυχε να βρίσκεται τρία βήματα πίσω της.

Το χιούμορ του Σκουρλέτη

Μόλις άρχισαν οι αντιδράσεις από τους βουλευτές της ΝΔ για την διεξαγωγή των ευρωεκλογών μαζί με τις δημοτικές εκλογές, ο Πάνος Σκουρλέτης επιστράτευσε το χιούμορ του και είπε: «Βλέπετε ότι η κυβέρνηση ακούει και εσάς. Βλέπετε, είμαστε ανοιχτοί στις δημιουργικές προτάσεις. Το είπατε και έγινε πράξη. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο, αλλά έγινε πράξη».

Καλωσορίσματα και κόντρες, του Γιάννη Ντσούνου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις