Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα γκάτζετ που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στις διακοπές
PLUS

Τα γκάτζετ που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στις διακοπές

Οι περισσότεροι βλέπουν τις διακοπές ως την απόλυτη χαλάρωση. Κλειστά κινητά, λάπτοπ, τάμπλετ και αποδέσμευση από τα social. Κάποιοι όμως και καλώς ή κακώς οι περισσότεροι, δεν αντέχουν χωρίς τεχνολογία. Κι αφού την ακολουθούν πιστά, θα το κάνουν και στις διακοπές. Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι, που σου το εύχομαι, μην παραλείψεις να πάρεις τα γκάτζετ που […]

Οι περισσότεροι βλέπουν τις διακοπές ως την απόλυτη χαλάρωση. Κλειστά κινητά, λάπτοπ, τάμπλετ και αποδέσμευση από τα social.

Κάποιοι όμως και καλώς ή κακώς οι περισσότεροι, δεν αντέχουν χωρίς τεχνολογία. Κι αφού την ακολουθούν πιστά, θα το κάνουν και στις διακοπές. Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι, που σου το εύχομαι, μην παραλείψεις να πάρεις τα γκάτζετ που θα σου κάνουν πιο εύκολη κι ευχάριστη την κάθε ημέρα.

Power bank 

Το αναγκαίο. Ένα powerbank μέσα στη τσάντα θαλάσσης είναι τόσο απαραίτητο όσο το smartphone και το tablet σου. Στις διακοπές μας μιλάμε πολύ περισσότερο, παίζουμε παιχνίδια, ασχολούμαστε περισσότερο με τα κοινωνικά δίκτυα, ακούμε μουσική, σερφάρουμε ασταμάτητα και όλα από τη συσκευή που έχουμε μαζί μας. Εάν κάνουμε όλα αυτά, η μπαταρία θα πέφτει συνέχεια.

Messenger: Ενεργός, αλλά μόνο για την πάρτη σου – Δες τα βήματα

Αδιάβροχη θήκη προστασίας 

Πώς γίνεται να έχεις το smartphone σου πάντα μαζί σου στις διακοπές χωρίς να ανησυχείς για την προστασία του από το νερό, τη σκόνη και την άμμο; Απλά το τοποθετείς σε μια αδιάβροχη θήκη που την τυλίγεις γύρω από τον καρπό ή την κρεμάς στον λαιμό σου και δεν έχεις πια λόγο να ανησυχείς για τίποτα.

Για να τα κάνεις όλα «μόνος» – Οι must εφαρμογές για το κινητό

Selfie sticks

Βρίσκεσαι στην πιο μαγευτική παραλία. Είστε μεγάλη παρέα και πώς χωρέσετε όλοι μαζί μέσα στο κάδρο λήψης; Δεν γίνεται, πρέπει να το έχεις!

Ασύρματο ηχείο

Τι πιο ωραίο να χαλαρώνεις στην παραλία και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις εσύ και η παρέα σου την αγαπημένη σας μουσική; Ηχείο με τεχνολογία Bluetooth που συνδέεται αυτόματα με το smartphone και το tablet σου είναι ότι χρειάζεσαι!

Σε ενοχλεί ο… πρώην; Οι καλύτεροι τρόποι να τον μπλοκάρεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις