Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Θερινές εκπτώσεις: Τι ώρα ανοίγουν τα καταστήματα την Κυριακή (15/7)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θερινές εκπτώσεις: Τι ώρα ανοίγουν τα καταστήματα την Κυριακή (15/7)

Θερινές εκπτώσεις: Προαιρετικά ανοιχτά θα είναι την Κυριακή (15/7) τα καταστήματα. Το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας ωράριο είναι 11.00 με 18.00. Μάλιστα, όπως ενημερώνει ο ΕΣΑ τους εμπόρους, θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με […]

Θερινές εκπτώσεις: Προαιρετικά ανοιχτά θα είναι την Κυριακή (15/7) τα καταστήματα.

Το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας ωράριο είναι 11.00 με 18.00.

Μάλιστα, όπως ενημερώνει ο ΕΣΑ τους εμπόρους, θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση, καθώς είναι υποχρεωτική.

Καλοκαιρινή άδεια: Πώς αμείβεται το επίδομα

Επίσης, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από…% έως… %»).

Συντάξεις Αυγούστου: Δείτε τις ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Τέλος, οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις