Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τον διατάζει να δώσει το παιδί και του ρίχνει 5 σφαίρες στο κεφάλι (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τον διατάζει να δώσει το παιδί και του ρίχνει 5 σφαίρες στο κεφάλι (vid)

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στη Βραζιλία προκειμένου να εντοπίσουν τον δολοφόνου ενός δικηγόρου, μπροστά στην κόρη του, μόλις 1.5 έτους. Βίντεο από τη σκηνή που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος στην πόλη Καρουάρου της Βραζιλίας, δείχνει τον 46χρονο Αντρέ Αμπρόζιο Ριμπέιρο Πεσόα να φθάνει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του για να αφήσει το παιδί. Μόλις βγαίνει […]

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στη Βραζιλία προκειμένου να εντοπίσουν τον δολοφόνου ενός δικηγόρου, μπροστά στην κόρη του, μόλις 1.5 έτους.

Βίντεο από τη σκηνή που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος στην πόλη Καρουάρου της Βραζιλίας, δείχνει τον 46χρονο Αντρέ Αμπρόζιο Ριμπέιρο Πεσόα να φθάνει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του για να αφήσει το παιδί.

Μόλις βγαίνει από το αυτοκίνητο με την κόρη του και τη νταντά της τους πλησιάζει ο εκτελεστής και διατάζει τον δικηγόρο να δώσει το παιδί στη μπέιμπισίτερ.

Βίντεο φρίκης: «Στρατιώτες» εκτελούν εν ψυχρώ γυναίκες και παιδιά

Εκείνος ακούει και γονατίζει. Ο δολοφόνος δεν περιμένει δευτερόλεπτο – εκτελεί το θύμα του με πέντε σφαίρες στο κεφάλι.

Ο φονιάς διαφεύγει της σύλληψης και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη ούτε η ταυτότητά του, αλλά ούτε και το κίνητρό του. Οι Αρχές θεωρούν ότι πιθανότητα εκτέλεσε κάποιο συμβόλαιο θανάτου μιας και δεν πείραξε τα μετρητά που είχε το θύμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις