Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δύτης τα χώνει στον Έλον Μασκ: «Να το βάλει εκεί που πονάει»!
ΚΟΣΜΟΣ

Δύτης τα χώνει στον Έλον Μασκ: «Να το βάλει εκεί που πονάει»!

Με τον Έλον Μασκ τα «βάζει» ένας Βρετανός δύτης με αφορμή την κίνησή του να στείλει υποβρύχια για τη διάσωση των παγιδευμένων ατόμων στη σπηλιά στην Ταϊλάνδη. Πρόκειται για δύτη που συμμετείχε στη διάσωση των 12 νεαρών ποδοσφαιριστών και του προπονητή τους από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη. Ταϊλάνδη: «Μαμά…» – Τα σπαρακτικά σημειώματα των παιδιών […]

Με τον Έλον Μασκ τα «βάζει» ένας Βρετανός δύτης με αφορμή την κίνησή του να στείλει υποβρύχια για τη διάσωση των παγιδευμένων ατόμων στη σπηλιά στην Ταϊλάνδη.

Πρόκειται για δύτη που συμμετείχε στη διάσωση των 12 νεαρών ποδοσφαιριστών και του προπονητή τους από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Ταϊλάνδη: «Μαμά…» – Τα σπαρακτικά σημειώματα των παιδιών και μία συγγνώμη (pics)

Αυτό που υποστηρίζει στο CNN είναι πως πρέπει να «βάλει το υποβρύχιό του εκεί που πονάει», περιγράφοντας την προσφορά του επιχειρηματία ως «διαφημιστικό τρικ εντυπωσιασμού».

Ο Βερν Ανσγουόρθ εξέφρασε ότι το υποβρύχιο που εφηύρε το αφεντικό της SpaceX και που παραδόθηκε στην ομάδα διάσωσης «δεν είχε καμία πιθανότητα να δουλέψει» επειδή ο εφευρέτης δισεκατομμυριούχος «δεν είχε καμία ιδέα του πώς ήταν το πέρασμα του σπηλαίου».

Καρέ-καρέ η διαδρομή προς τη σωτηρία (vid)

Ο επικεφαλής της αποστολής διάσωσης περιέγραψε τη συσκευή ως «μη πρακτική» για την επιχείρηση, η οποία απαιτούσε από τα παιδιά να περάσουν μέσα από στενά, οδοντωτά περάσματα.

Να σημειωθεί πως και οι 13 διασώθηκαν αργότερα από τους δύτες χωρίς τη βοήθεια του Έλον Μασκ, αν και οι Αρχές της Ταϊλάνδης δήλωσαν πως το υποβρύχιο μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για μελλοντικές αποστολές.

Η στιγμή που βρήκαν τα παγιδευμένα παιδιά (vid)

Όσο για το ποιος φταίει, σχολίασε το εξής: «Αυτά τα παιδιά ήταν απλά άτυχα. Λάθος μέρος, λάθος χρόνος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον προπονητή, δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις