Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Άδειασμα» στον Κοτζιά – Δεν διαπραγματεύονται οι ΑΝΕΛ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Άδειασμα» στον Κοτζιά – Δεν διαπραγματεύονται οι ΑΝΕΛ

Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης ξεκαθαρίζουν οι ΑΝΕΛ μετά τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά σχετικά με την ψηφοφορία στη Βουλή για την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ. Ο υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στην εφημερίδα FAZ δήλωσε ότι «η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία θα περάσει σε κάθε περίπτωση από το κοινοβούλιο». Σκοπιανό: O Koτζιάς «αδειάζει» τον Καμμένο «Αδειάζοντας» […]

Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης ξεκαθαρίζουν οι ΑΝΕΛ μετά τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά σχετικά με την ψηφοφορία στη Βουλή για την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.

Ο υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στην εφημερίδα FAZ δήλωσε ότι «η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία θα περάσει σε κάθε περίπτωση από το κοινοβούλιο».

Σκοπιανό: O Koτζιάς «αδειάζει» τον Καμμένο

«Αδειάζοντας» στην κυριολεξία τον Νίκο Κοτζιά, ο εκπρόσωπός των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης ξεκαθάρισε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι αυτός που «μεταφέρει την κοινή συνισταμένη μεταξύ των δύο πολιτικών ηγετών, του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα» και πως «οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση εκφράζει προσωπικές εκτιμήσεις και σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα πρέπει να περιορίζεται «στα του οίκου του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις