Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρήνος για την 80χρονη – Την βρήκαν μετά από ώρες
ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για την 80χρονη – Την βρήκαν μετά από ώρες

Τραγικό θάνατο βρήκε η 80χρονη την ώρα που περπατούσε. Το περιστατικό συνέβη στο Πολυνέρι Τρικάλων. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το lamiareport, η ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της όταν καταπλακώθηκε από μαντρότοιχο μέσα στο χωριό. Σάλος με γνωστό πρωταθλητή – Ήταν σε σπείρα διαρρηκτών Ήταν μη περιφραγμένο, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ την εντόπισαν μετά από τέσσερις […]

Τραγικό θάνατο βρήκε η 80χρονη την ώρα που περπατούσε.

Το περιστατικό συνέβη στο Πολυνέρι Τρικάλων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το lamiareport, η ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της όταν καταπλακώθηκε από μαντρότοιχο μέσα στο χωριό.

Σάλος με γνωστό πρωταθλητή – Ήταν σε σπείρα διαρρηκτών

Ήταν μη περιφραγμένο, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ την εντόπισαν μετά από τέσσερις ώρες- σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση. Η κατάσταση χειροτέρεψε καθώς έψαχναν ασθενοφόρο καθώς δεν υπήρχε εκείνη την ώρα κάποιο διαθέσιμο.

«Γραπτά και προφορικά έχω ενημερώσει τους αρμοδίους για τους κινδύνους που διαπιστώνονται λόγω της καθυστέρησης της περίφραξης όλων των επίμαχων σημείων στο κέντρο του χωριού. Δυστυχώς παίζουμε με ζωές καθημερινά», εξέφρασε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου, οργισμένος, στο trikalavoice.

Νεκρός 22χρονος – Έβαλε τέλος στη ζωή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις