Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ: Η Σέλσιους καταθέτει τα προγνωστικά της και υπόσχεται…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ: Η Σέλσιους καταθέτει τα προγνωστικά της και υπόσχεται…

Ό.τι κι αν κάνει η Κροατία αύριο, το σίγουρο είναι πως έχει κερδίσει σε… γυναίκες. Το πιο σέξι μοντέλο της Κροατίας κάνει προβλέψεις για τον τελικό του Μουντιάλ 2018, ενώ αποκαλύπτει τι θα κάνει σε περίπτωση που η παρέα του Μόντριτς κατακτήσει το τρόπαιο. Η Νίβες Σέλσιους θεωρείται μια από τις πιο επιβλητικές WAG’s του κόσμου. […]

Ό.τι κι αν κάνει η Κροατία αύριο, το σίγουρο είναι πως έχει κερδίσει σε… γυναίκες.

Το πιο σέξι μοντέλο της Κροατίας κάνει προβλέψεις για τον τελικό του Μουντιάλ 2018, ενώ αποκαλύπτει τι θα κάνει σε περίπτωση που η παρέα του Μόντριτς κατακτήσει το τρόπαιο.

Η Νίβες Σέλσιους θεωρείται μια από τις πιο επιβλητικές WAG’s του κόσμου. Ανακηρύχθηκε από την Daily Mirror ως η πιο sexy WAG του Euro 2012 ενώ ήταν παντρεμένη με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ Ντίνο Ντρπιτς.

Η Νίβες, από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες στην Κροατία μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία της Χρβάτσκα, τονίζοντας πως είχε προβλέψει την εκπληκτική παρουσία της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου, πριν καν ξεκινήσει το Μουντιάλ είχα ένα προαίσθημα και έλεγα σε όλους πως η Κροατία θα αναδειχθεί Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Το πίστευα και το πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Ο Μόντριτς μπορεί να αποτελεί τον μπροστάρη της Κροατίας, ωστόσο άλλος είναι ο παίκτης που έχει εντυπωσιάσει τη Νίβες.

«Ο Μόντριτς είναι ξεχωριστός και κάνει απίθανα πράγματα όμως προσωπικά ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ρέμπιτς. Από Απολαμβάνω να τον παρακολουθώ εν δράσει. Είναι πολύ δυνατός στον αγωνιστικό χώρο».

Στο σημείο που έχει φτάσει η εθνική Κροατίας η κατάκτηση του Μουντιάλ αποτελεί μονόδρομο.

«Είμαι σίγουρη πως θα κατακτήσουμε το Μουντιάλ. Η ομάδα έχει δείξει τις δυνατότητες και είμαι πεπεισμένη πως θα κινήσουμε την Γαλλία στον τελικό».

Το σέξι μοντέλο υπόσχεται πως θα ντύνεται πιο ζεστά σε περίπτωση κατάκτησης της κούπας!

«Είπα στους θαυμαστές μου πως αν κατακτήσουμε το Μουντιάλ θα φορέσω πιο πολλά ρούχα από ποτέ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό για μένα θα είναι μια μεγάλη θυσία».

Μουντιάλ – Γκριεζμάν: «Έβαλα λίγα γκολ μήπως και το πάρουμε!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις