Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Οι Πυξ Λαξ ενώθηκαν ξανά και μάγεψαν το κοινό – Η μεγάλη έκπληξη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Πυξ Λαξ ενώθηκαν ξανά και μάγεψαν το κοινό – Η μεγάλη έκπληξη

Οι θρυλικοί Πυξ Λαξ ενώθηκαν και χάρισαν μια μαγική συναυλία το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του συγκροτήματος. Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας  μας χάρισαν αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος, σε ένα στάδιο γεμάτο με χιλιάδες κόσμου. Η έκπληξη, ήταν το νέο look του Φίλιππου Πλιάτσικα, ο οποίος […]

Οι θρυλικοί Πυξ Λαξ ενώθηκαν και χάρισαν μια μαγική συναυλία το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του συγκροτήματος.

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας  μας χάρισαν αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος, σε ένα στάδιο γεμάτο με χιλιάδες κόσμου.

Η έκπληξη, ήταν το νέο look του Φίλιππου Πλιάτσικα, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά του.

Το κοινό απόλαυσε τα παλιά κομμάτια του πιο αγαπημένου συγκροτήματος των 90s, ενώ ακούσαμε και καινούρια τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σε ένα δυνατό comeback μέσα από το νέο τους δίσκο.

Το συγκρότημα έμεινε στη σκηνή για πάνω από δυόμιση ώρες, ενώ  το κοινό τραγουδούσε με πάθος όλα τα κομμάτια, με το μεγαλύτερο χαμό να γίνεται με τα: «Πούλα με»«Δεν θα δακρύσω πια γα σένα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και «Μοναξιά μου όλα».

SCORPIONS: Γιατί δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις, αυτή τη συναυλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις