Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Η σπόντα του Τανιμανίδη στην Queen Σπυροπούλου για το “αντάλλαγμα” (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Η σπόντα του Τανιμανίδη στην Queen Σπυροπούλου για το “αντάλλαγμα” (vid)

  Σα νύφη έσκασε μύτη η μαυρισμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Γαλάτσι. Η παίκτρια των Διασήμων, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στο φετινό Survivor, αν και έμεινε για λίγο. Ο Σάκης Τανιμανίδης την αιφνιδίασε με την ατάκα του, καθώς έχουν ακουστεί πολλά για τα ανταλλάγματα που της υποσχέθηκαν προκειμένου να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Η αμηχανία φάνηκε στο […]

 

Σα νύφη έσκασε μύτη η μαυρισμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Γαλάτσι. Η παίκτρια των Διασήμων, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στο φετινό Survivor, αν και έμεινε για λίγο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης την αιφνιδίασε με την ατάκα του, καθώς έχουν ακουστεί πολλά για τα ανταλλάγματα που της υποσχέθηκαν προκειμένου να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Η αμηχανία φάνηκε στο πρόσωπο της γνωστής παρουσιάστριας, όταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς αναφέρθηκε στις συζητήσεις της με τον ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν.

Survivor: Απόψε τελειώνουν όλα – Ποιος θα πάρει τις 100.000 ευρώ;

«Βλέπω παίκτες που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα είναι εδώ. Νόμιζα ότι η Κωνσταντίνα θα παρουσιάζει κάποια άλλη εκπομπή. Σε ευχαριστούμε που ήρθες. Πες μας κανένα κουτσομπολιό… Που θα σε δούμε του χρόνου; Οι συζητήσεις με το κανάλι πώς πάνε;», είπε ο Σάκης.

«Είμαστε σε καλό δρόμο! Σίγουρα ο Νικόλας… his style rocks», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το «αστρονομικό» αντάλλαγμα για να πάει στο Survivor

«Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης. Σημειώνεται πως η Σπυροπούλου έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ όσο και με την Acun Media και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για την παρουσίαση το δεύτερου κύκλου του «My Style Rocks».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις