Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πόσο ακόμα; Η Μελάνια σαν ζωγραφιά, εντυπωσιάζει τους πάντες
ΚΟΣΜΟΣ

Πόσο ακόμα; Η Μελάνια σαν ζωγραφιά, εντυπωσιάζει τους πάντες

Εκεί που λες πως η Μελάνια Τραμπ δεν μπορεί να είναι πιο γοητευτική, έρχεται και σε εκπλήσσει. Και μάλιστα πολύ γρήγορα. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αφού έστειλε «αδιάβαστους» τους ηγέτες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, αφήνοντας πίσω όλες τις άλλες Πρώτες Κυρίες, εντυπωσίασε και την πρώτη της ημέρα στη Βρετανία. Η Μελάνια συνόδευσε τον σύζυγό […]

Εκεί που λες πως η Μελάνια Τραμπ δεν μπορεί να είναι πιο γοητευτική, έρχεται και σε εκπλήσσει. Και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αφού έστειλε «αδιάβαστους» τους ηγέτες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, αφήνοντας πίσω όλες τις άλλες Πρώτες Κυρίες, εντυπωσίασε και την πρώτη της ημέρα στη Βρετανία.

Η Μελάνια συνόδευσε τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, στο παλάτι του Μπλένχαϊμ. Το ζευγάρι αναχώρησε από την αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο και με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο παλάτι, όπου τους περίμενε η Τερέζα Μέι με τον σύζυγό της για δείπνο με πολιτικούς και επιχειρηματίες.

«Κόβει» το αίμα η σαγηνευτική Μελάνια – Το βλέμμα του Αλέξη και… όλων! (pics-vid)

Σύμφωνα με την Mirror, το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος άργησε 15 λεπτά να φτάσει, αναγκάζοντας την Βρετανίδα πρωθυπουργό να περιμένει στην είσοδο του παλατιού.

Για τη Μελάνια όμως, μπορεί να περιμένει ακόμα και η πρωθυπουργός.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν μαγική και έμοιαζε με αρχαία Ελληνίδα «θεά» για το βράδυ στο παλάτι, φορώντας τουαλέτα σε κίτρινο χρώμα δια χειρός J J Mendel, η οποία αγγίζει τις 5.000 λίρες.

Το φόρεμα είχε έξω τους ώμους και ιδιαίτερο μπούστο, ενώ άκρως εντυπωσιακή ήταν η λεπτομέρεια στα μανίκια.

Ήταν ελαφριά βαμμένη και στο δάχτυλό της έλαμπε το υπέρκομψο δαχτυλίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις