Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πα-τέρας ασελγούσε σε βάρος της 3χρονης κόρης του
ΚΟΣΜΟΣ

Πα-τέρας ασελγούσε σε βάρος της 3χρονης κόρης του

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 3χρονης κόρης του στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αστυνομία για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού που ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρησης ανηλίκου σε […]

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 3χρονης κόρης του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού που ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη, από οικείο πρόσωπο και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρησιμοποίηση ανηλίκου νεώτερου των 15 ετών.

Αυτός είναι ο παιδεραστής που δελέαζε 10χρονη με παγωτά

Την καταγγελία κατά του 50χρονου έκανε η σύζυγος του και μητέρα της 3χρονης. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο εργασίας του50χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, υλικό παιδικής πορνογραφίας οπότε και συνελήφθη.

Ο 50χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Απίστευτο: Ο 78χρονος που πυροβόλησε 16χρονο, έχει σκοτώσει 2 φορές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις