Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το τετ-α-τετ του Παπαντωνίου με τη Δικαιοσύνη
ΕΛΛΑΔΑ

Το τετ-α-τετ του Παπαντωνίου με τη Δικαιοσύνη

Σε απολογία καλεί η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, τον Γιάννο Παπαντωνίου, στις 25 Ιουλίου. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, καλείται να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που άρχισε με αφορμή τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων που φέρουν την υπογραφή του, αλλά και τις δικογραφίες που σχετίζονται με τα περιουσιακά του στοιχεία. Ένοχο το […]

Σε απολογία καλεί η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, τον Γιάννο Παπαντωνίου, στις 25 Ιουλίου.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, καλείται να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που άρχισε με αφορμή τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων που φέρουν την υπογραφή του, αλλά και τις δικογραφίες που σχετίζονται με τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ένοχο το ζεύγος Παπαντωνίου για το πόθεν έσχες- 4 χρόνια φυλάκιση η ποινή

Στο επίκεντρό της έρευνας βρίσκεται το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Εξάλλου, εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου και για δωροδοκία, μετά από σχετικό αίτημα της ανακρίτριας.

Ελεύθερος ο Τσοχατζόπουλος για τη μίζα

Στον αντίποδα, ο Γιάννος Παπαντωνίου αρνείται την όποια εμπλοκή του, προσκομίζοντας ο ίδιος στοιχεία όλων των λογαριασμών που διαθέτει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις